Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreniden %66 raporum var. Malulen emeklilik şartlarım nedir?

adamhak66

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
22
Yüzde 66 şizofreni hastalığı sağlık kurulu raporum var. Prim ve gün sayısını sağladığım takdirde neye göre emekli olabilirim? Malulen olacak bu. Nelere dikkat ediyorlar?

Abi zaten kismi baagimli ve tam bağımlı var kutucuk işaretleme şizofreni düzelmeyen 80 aldimi direk emekli doğru degilmi benim doktor şuan bana f20.8 verdi duzelmyen kurula girecem

2013 ten atipik psikoz f28. 29 teşhisi ile yüzde seksen çalışamaz raporu var malülen başvurdum ara karar verdi manisa gittim hastalık kronik hal almıştır kısmi bağımlı çalışamaz dedi SGK red verdi 3 aylık 30 kutu ilaç yanında 3 adet iğne xeplion 150 mg kullanıyorum bu nasıl adalet arkadaş ne hükümet kalmış ne adalet doktorların verdiği kararı bile takmıyorlar sanki doktor değil bahçıvan karar vermiş ne hale geldik

@OturanBoğa,
Hocam benim doktor F20.8 den duzelmeyen 80 puan emekli olabilirmiyim kurula girecem şizofren ...f20.8 tanı düzelmeyen

Senestopik şizofren düzelmeyen hocam

Hocam heyet hastalık kronik hal almıştır kısmi bagımlı çalışamaz dedi bundan agırı ne olabilir daha şizofreni hastası 3 ayda 30 kutu ilaç veriyor 3 adet 150 mg yanında iğne veriyor ağır derken komada mı olması lazım hükümet bitmiş devlet malesef çökmüş

Ayrıca yüzde 80 raporu mevcut çalışamaz sürekli

Hocam malülüyet red geldi YSK dan iş mahkemesine dava açıçam ona göre bana verilen oranı nasıl öğrenebilirim veya SGK dan bir örneğini alabilirmiyim yardımcı olurmusunuz

@hayat bir sinav,

Red kararına itiraz edip yeniden değerlendirme istediniz mi? Önce onu yapın, sonra o karara karşı dava açarsınız. Dava aşamasında SGK'dan rapor almanıza gerek yok. Zaten mahkeme kendisi hastaneye sevk edip "Tedaviye rağmen çalışma olanağı vermeyen" düzeyde rahatsızlık olup olmadığını tespit eder.
Ama bu aşamaya geçmeden evvel de doktorunuza sormanızı öneririm. Eğer doktorunuz "evet, durumun tedavi ile düzelmez düzeyde" derse, o zaman mahkeme yolu zorlanmalı, aksi halde gereksiz para ve zaman kaybı olur sizin için.

@OturanBoğa,

Tşk ederim ara karardan sonra itiraz ettim itirazım tekrar red geldi heyet hastalık kronik leşmiş kısmi bagımlı çalışamaz diye heyette söyledi ama yine red verdiler malesef

@samedo99,
Geçmiş olsun toplamda 1 yılda tamamlan dı

Üst Alt