Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreniler ilaç kullandığı halde alevlenme dönemi yaşar mı?

Pocito

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba benim nişanlım şizofren ben bunu nişanlıyken öğrendim kendisinin bir alevlenme döneminde öğrendim ben ve ayrılmak istedi benden. Ayrıldık 4ay sonra geri geldi şuan konuşuyoruz. İlaçlarını bırakmayacağına dair söz verdi vs vs vs. Tabiki ona destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum öyle de olucak. Size bir kaç sorum var ilaçlarını kullandığı halde alevlenme dönemi olur mu yinede. Birde şizofren hastası olup evlenip çocuk sahibi olan var mı genelde genetik olabildiği için şizofrenlerin çocukları da ilerde böyle bir rahatsızlık yaşayabiliyormuş. O yüzden çocuk durumu için çekincelerim var. Şuan ilaçlarını kullandığı için gayet iyi durumu her şey yolunda.

sizofrenıler ılac kullansada atak donemlerı olur genelde atak donemlerınde ıce kapanırlar ve evet hastalık genetık anne yada babada var ıse cocuklarda gozrulme olasılı yuzde altı mı ne her cocugunuzdan altısı sızofren olur.Bende mesela sızofren hastası olarak evlenmıcem evlencek olsam bıle cocuk yapmam cunku bu en zor hastalıklardan bırı beyin kanseri gibi birsey oluyorsun.Sızofrenlerın cogu bılındıgının aksıne zararsızdır sana zarar verır gıbı dusunme zararımız genelde kendımıze.Sizofrenlerle yasamak zordur cok sevmen lazım katlanabılmen ıcın.Cunku mantık dısı sozlerıde olucak sen ıdare etmen lazım genelde hastalıgını kabul etmezler baska seylere yorarlar.

her yuz cococugunuzdan altısı (orası eksık kalmıs)

Teşekkür ederim bilgi için. Evet kendisi kabul etmiyor ama ilacını içiyor doktoruna gidiyor düzenli. Korkum tekrar ilacı reddetmesi ve doktora gitmek istemesi. Bakalım umarım her şey güzel olur. Bence sizi gerçekten seven birini bulduğunuz zaman onu kaybetmeyin derim. Çocuk konusu evet olmasa daha iyi olur sonuç olarak çocuğun hayatı da etkilenecek o yüzden iyi düşünmek lazım.

Üst Alt