Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
%45 şizofreni raporum var. İleride miras konusunda ne olacak ? Bana düşen hisseyi alabiliyormuyum ? Yoksa 45 yüzde rapor yüzünden hiç pay alamıyor muyum ? Miras olayı nasıl oluyor ?
benimde bir sorumolcak kardeşim sanirim kafayi yedi biz kardeş deyiliz diyor babam ölmedi kocam cezaevinde deyil bunlarınhepsi birer oyun diiyor doktorada göturemiyorum nayapmalıyım
arkadaslar benimde atipik psikoz rahatsızlığım var durgunluk var içe kapanma yerinde duramama emir veren sesler duyuyorum bana kaç verirler ayrıca atipik psikoz şizofrene yakınmı
paronaya nolcak benim halim ya bazen emir veren sesler beni deli ediyor cıldıracam artık ilaçlar kaar etmiyor bana oyna diyorlar zıpla diyor kendine vur zarar ver koş diyorlar bazende sacmaca hareketler yapıyorum paranoid şizofrenmiyim neyim anlamadım bana konan tanı atipik psikoz bazen yırtınmak geliyor bana krize giriom
tıbbı destek alman lazım . sorunun ne olduğu uzman hekim tarafından çözülsün .dr muayene gununu sık sık yap . oyle şansın yoksa TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZ de psıkolojık destek verılır psıkolog ve hekım tarafından her hafta gözlenıp sorun çözümü için ugrasılır .. kendı kendıne teshış koymak ıyı değil . uzmanına bırak...