(hayatımı yazdım galiba kusura bakmayın)....Ben bu araştırmamı okulda yapsaydım öğrenciyken filozof hatta skolyoz cerrahisi olurdum galiba...Pişman olmak istemiyorum ameliyatı olduktan sonra ağrı vs.de düşünmüyorum çünkü zaten ağrım şuanda mevcut.Arkadaşlar 23 yaşındayım doktorum ali ender ofluoğlu olacak.Yine bu forum da ki arkadaşların bana özellikle ameliyat olanların yaşadıklarını nasıl ne şekilde müdahelelerden geçtiklerini anlatmasını kan almaktan tutun sonda mıdır ne ona kadar...Arkadaşlar şu forum da inanın herkeze mesaj attım hatta bir arkadaşımız sağolsun no.bırakmış aradım.Oda iyiysem çok ameliyata yönelmemi tavsiye etti...Dedim ya kararsızım olmak daha mantıklı ama ondan da şundan dolayı korkuyorum ben agresif ve hiperaktıfım kavga gürültü den uzak durarım ama garantım yok buna bu gıbı şeyler de ne yapacagım 3 5 sene sonra zaten ıyı olurum tamamen ınsan olurum galıba ve de şunu söylemek istiyorum skolyozum var deyip engelliyiz diyenlere inanamıyorum arkadaşım bu bir engel değil rabbimizin bize bir güzel imtihanı ve de asıl engellilik vücutta degıl beyın de dır yanı kendını yaratanı bilemeyen kişinin beynin de bence bunlar engelli....arkadaşlar ben bu ameliyatı tecrübe etmek için de olmak istiyorum şuan evet rahatım ama şuan acı çeken insanlar da var bende başkalarına faideli olacağım inşaallah..Çıktığım zaman umarım pişman olmam ve de mutlu olarak yaşarım hayatımın geri kalanını..Amaaan be en sonunda hakka ulaşacagız bundan güzel ne var ...bana yardımcı olun başka ne isteyeyim ki aman banane demeyın 1 kişinin haklısın demesi psikolojık olarak öne atar ve ölsemde tereddüt etmeden girerim arkadaşlar e mail adresımı yazayım veya burdan da takip edecegım yardımlarınızı 4x4 gözle bekliyorum abdssamettt@hotmail.com forum da kı adım samet0555...