skolyoz amelıyatı sırasında hayatını kaybeden var mı acaba? bana doktorum bı ıhtımal masada kalırsın dedı we ben de amelıyattan vaz gectım... acaba duydugunuz var mı? böle olanlar var mı??
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
22 yaşındayım, Hacettepe'de ameliyat oldum. Kaburgamı kestikleri için çok acı çektim. şu an tek problemim ensemdeki (en üstteki) platinin kaymıi olması ve boyunluk kullanıorum. 2.bir ameliyat geçirebilirim.aytac32' Alıntı:skolyotik kaç yaşındasın ve ne zaman ameliyat oldun ve nerde ameliyat oldun bilgi verirmisinlütfen
kaburgamı kesiliyor?:/öncelikle 11 12 yaşında bir arkdş vardı hacettepe ameliyaty bitmek üzerre iken öldü.. çok üüzüldüm yıkıldım hatta çünkü 4 gün sonra ben olcktım.. neyse bende de solunumgüçlüğü oldupu için akcğerimin üzerindeki kaburgaları kestiler ve sırtı enseden kalçaya kd yardılar..
sırttan çok kaburgadan çektim.. halen de çekiom.. duş yaparken kalçadan yukarıyı mesela keseleyemiyoruım 2 ayda 3kere yıkanabildim vs.