Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz için yanlış tanı varmış. 2 doktor arasında kaldım. Zıt şeyler söylüyorlar!?

iceberg_708708

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
​Arkadaslar öncelikler herkese geçmiş olsun diyorum. Yaşım 22.Ben idiopatik skolyoz hastasyım ve şuanda hastalığın çok başındayım skolyozumun derecesi oldukça düşük. Derece düşük olmasına rağmen ara ara ağrı olduğu için 2 yıldız belli zamanlarda fiziktedavi-ultrason seansları aldım. Bu zamana kadar tek bir yere gittim ta ki geçenlerde ağrım çok şiddetlenip acile gidene kadar. Özel hastanenin acile gittiğimde(ömer sayar hastanesi belki bilenler vardır) önceden çekilmiş olan röntgenleri mi Ömer bey kontrol etti ve -skolyozun var ama ciddiye alınacak bişe değil çok düşük derecesi dedi. Bunun bu kadar ağrı yapması çok garip ve bu yüzden kan tahlili olmamı istedi. daha sonra kan tahlili olduktan sonra omurilik arasında yüksek derece romatizma bulgsuna rastalnılmış. hemen iğne tedavisine başlanıldı. Zaten skolyoz ağrı yapmazmış ama ben ağrıdan dolayı 2 yıldır Aktif yaşam merkezinde ultrason tedavisine alındım.

Aktif yasam merkezindeki doktor bana çok ağrılı dönemlerde ağrıya dayanamıyorum oturup ağlıyorum acıdan dediğimde bana ağrı yapar dedi ama araştırmalarıma göre pek te ağrı yapmıyormuş. neyse hiçbirzaman şüphelenipte kan tahlili istemedi. O merkezdeki doktor bana yüzmemi ve verilen bel sporunu hergün yapmam gerektiğini söyledi fakat en son gittiğim bu doktor; - Sana yanlış tanı konulmuş sende skolyoz yok denecek kadar az fakat ağrıların romatizmadan dolayı çok ve çok acı çekersin dedi. önceki doktorun bel sporunu ve yüzzmem gerektiğini söylediğini söyledm ve o bana kesinlikle onları yapmıyorsun hiç yüzmemem gerektiğini ve bel sporu yapıp belimi zorlamamam gerektiğini söyledi. Şimdi arakdaslar ne yapmalıyım skolyoz olupta omurilikte Romatizması çıkan(ŞÖRMIN da deniliyor) arkadas var mı yada bana yarıdmcı olabilecek kimse var mı acaba 3. bir yere mi gitmeliyim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden herkese teşekkür ediyorum geçmiş olsun diyorum.

geçmiş olsun omurilik romatizması hakkında bir bilğim yok ancak doktor seçimin bence çok doğru zira ömer bey benimde sol elimin parmaklarının yarısını kurtaran kişidir hatta o dönemde bildiğim kadarı ile dünyada ilk kemik iliği naklini yapan ekibin içindeydi kendimde tarsuslu olduğumdan şahsende tanırım kısacası ömer sayara güvene bilirsin yani

Cok cok tşkler sanada ecmiş olsun arkadasım
böyle bir durumda tek bir doktora bağlı kalmakla hata yaparsın bende zamanında tek doktora güvendim kucuksun ameliyatı kaldırmassın 15 yasına gelmen gerekir dedi daha sonra baska bi doktor olamassın dedi o zamandan bu zamana cok zaman gecti ve teknoloji gelisti senin yapacagın tek sey tam donanımlı bi doktor bulman lasım

cevaplarınız için tesekkür ediyorum bende bugun tekrar fiziktedavi aldığım merkeze gittim ve diğer doktorun daha başka hatta tam zıttını söylediğini söyledim ve AKTİF YAŞAM daki fizik tedavi uzmanım bu defa seninki stresten dolayı oluyor bizler pek penisilin ilacını önermiyoruz dedi. sende Şörmın hastalığı falan yok dedi diğer doktorun tam aksine ve penisilin kullanmana gerek yok dedi.. Peki ağrılarımın neden bu kadar aşırı olduğunu ve geçip geçmiceğini sorduğumda ise bana bu ağrılar normal insanlarda bile gerçekleşebilir dedi. yani bendeki ağrıların soğuktan veya üşütmekten olduğunu söyledi. ama benim çok acı çektiğimi söyledim bir dahaki sefere kas gevşetici kullan geçmezse tekrar gel dedi. bilmiyorum ne yapmalıyım.. hangi doktor daha mantıklı çözeniyorum..

Üst Alt