Skolyozsanız kifozsanız bel kaymanız var ise ve bel fıtıgından şikayetçi iseniz bu saydığım ameliyatları o ve ekibi başarı ile üstleniyor Mustafa Nuri EREL
El ve mikrocerrahi hastahanesinin kurucularından 9 eylül üniversitesi rektörlerinden emin alıcının öğrencisi idi eskiden çok başarılı bir o kadar da hasta psikolojisinden anlayan paraya çok fazla değer vermeyen bir doktordur
5 kez ameliyat oldum ve çok memnunum ekibide çok başarılıdır......
El ve mikrocerrahi hastahanesinin kurucularından 9 eylül üniversitesi rektörlerinden emin alıcının öğrencisi idi eskiden çok başarılı bir o kadar da hasta psikolojisinden anlayan paraya çok fazla değer vermeyen bir doktordur
5 kez ameliyat oldum ve çok memnunum ekibide çok başarılıdır......
- Mustafa Nuri EREL
1959 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve Orta ögrenimini İstanbul/Üsküdar’da tamamladı.
Liseyi Kuleli Askeri Lisesinde okudu.
1976 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi. 1980 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine geçti ve 1982 yılında mezun oldu.
1982-1985 yılları arasında Sivas Merkezde mecburi hizmetini yaptı.
1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde Ortopedi ve Travmatoloji İhtisasına başladı. Prof.Dr.Emin ALICI’nın yanında Omurga Cerrahisi üzerine çalıştı. 1989 yılında Uzmanlık Eğitimini bitirdi.
1990 yılında İzmir SSK Eğitim Hastanesinde göreve başladı.
1997 yılından beri de EMOT hastanesinde Omurga Cerrahisi Konsültan hekimi olarak çalışmaktadır.
Omurga Cerrahisi Derneğinin kurucu üyesi olan Dr.Nuri EREL’in bu konuda yerli ve yabancı yayınları bulunmaktadır.