Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak polio sekeli olanlar ÖTV indirimden yararlanabilir mi?

@seyhan7373, Raporunuzda özel tertibata dair ibare var mı, ehliyet için başvuru yaptınız mı?
Sadece otomatik vitesli aracı, donanımsız şekilde ÖTV'den muaf olarak alabilirsiniz.

Saglik kurulu heyetine katildim, sol ayagimda dizden assagisi hem daha zayif hemde gucsuzluk mevcut bu sekilde manuel arac suremiyorum fizik tedavi doktoruna muayene oldum emg ye gonderdiler emg raporumda polio sekali yani cocuk felci tanisi koydular doktorda sonuc olarak otomatik arac surebilir ibaresi koydu doktora sordum dedi sag ayak olmadigi icin hareket ettirici aksamda ozel tertibatli arac kullanabilir ibaresi koyamam dedi bu sekilde saglik kuruluna goturdum ordaki memur diyor bu sekilde otv indirimden yararlanamassin. Vergi dairesine sordum onlar o sekilde yeterli dediler net bir bilgi alamadim . Bilgilendirirseniz sevinirim.

@seyhan7373, Önemli olan vergi dairesinin raporunuzu kabul etmesi. Otomatik vites kodlarının yer aldığı ehliyetinizi aldınız mı?

@seyhan7373, Ehliyeti çevirmek için alacağınız raporda otomatik vites kodları yer aldığında ÖTV'den muaf olabilirsiniz.

KKELEBEKK
Ama raporda hareket ettirici aksamda ozel tertibat gerekir ibaresi yok. Saglik kurulu diyor bu sekilde kabul edilmiyor

Merhaba bende sol ayak kisaligi ve gucuzuluk zayiflik var hastaneden yuzde 17 rapor verdiler fakat bende araba icin basvurmustum raporum bitti tekrardan deneyecegim yakinimda sadece bunu veren eskisehir sehir hastanesi var hangi hastaneden rapor aliyorsunuz bilgi verirmisiniz rica etsem

Üst Alt