Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacak 2,5cm kısa. Femur başı ameliyatı sonrası bu kısalık düzelir mi?

mehmetincetire

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba hepinize çok çok geçmiş olsun size sorun olacak bilgilendirirseniz sevinirim

benim sol ayagimda femur başında bi kisalik ve femur başı bitmiş durumda doktorumun dediği bana sol ayagima protez cihaz takilcagini söledi
yalniz asıl merak ettiğim ayagimda kisalik bu nedenle giderilcekmi aksama agrilari ve yuruyuş bozukluluğum ortdan kalkacakmi.. aldiğim duyuma göre 2.5, ve 3, santim kisaliklar giderilebiliormuş femur protezi takilinca

Ayağın femur başı ne demek oluyor? Gorselden aratiyorum birşey cikmiyo, yani ayaginiz mı kucuk?

ayagim sol kisa digerine göre .. google femur başı yazarsaniz yada kalca protezi yazarsaniz görürsunuz suret bey..

İki buçuk cm için ameliyat olmak hiç mantıklı değil benim sol bacagim dört cm kısa ama hiç daha rahatsızlık yaşamadım vücut yaradılış olarak iki cm kadar kensini absorbe eder geriye yarım cm'nis kalıyor:) şükür bile edin:)

Kaç yaşındasınız ve bu durum doğuştan mı? Ayrıca hangi şikayetlerle gittiniz doktora acaba?

İlerde bende de olursa diye soruyorum.

benim sol ayagimdaki sadece kisalik degil ayni zamanda protez cihaz takilmasi gerekiyor yururkende yoruluyorum . dogustun degil rahatsizligim.. 12 yasinda sol bacagimda perthes hastaligi adi verilen kisalma ve aksama sorunu başladi şimdi şuan ise 29yasindayim ve ayagim oldukca aksama artiyor yorulma ve agrilarim artiyor sadece kisalik olsa neyse ama bazi şikayetlerimide yazdim size.. sol bacagima kalça eklemine protez takilmasi gerektigini doktorum söledi. diger doktorlarda ayni görüştee

Tabi ben doktor değilim, hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun, rapor aldınız mı peki?

raporum ikitane biri askeriyenin verdigi biri devletin verdigi hastanenin .. ikiside ℅19 ile ℅25 arasi bi ise yaramiyor rapor ama

Bu kadar az mı verdiler, daha yüksek mı diye düşündünüz mu?

daha yüksek vermezler kolay degil ℅40 raporu almak dizine kadar ayagin kesik olmasi lazim ℅40raporu alabilmen icin siz yaş kaç ayaginizda kisalik nerden mevcut çok aksiyormu ayaginiz

Ben de 29 yaşındayım, akşama da var tabi ama birden çok şey var benim ayağımda. Hatta başlık da açtım ama kimse yazmıyor:(

Kısalık atrofi ankiloz pes ekinovorus diz kapağı çıkması ve hassasiyet, en küçük darbede hemen morariyo, çok geç ısınıyor hemen üşüyo...vb

hocam sen saglam bi profesör uzman ortopediyle görüsmen gerekiyor Allah yardimcin olsun ne diyimkii

Bacağın dize kadar olmaması durumunda ana %40 alırsınız gorusunu de desteklemiyorum, bacağı gayet de olan kişilerin rapor aldığını biliyorum, keza ben de raporu aldığımda her aşamayı paylaşacağım buradan. Rapor alan diğer arkadaşlar da anlatırsa siz de görmüş olursunuz.

Üst Alt