Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacak diz alti ampute olacagim. Protez onerilerinizi yazar mısınız?

aesacus

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
1
Merhaba,

Agustosun 10'unda sol bacak diz alti (buyuk ihtimalle diz alti 13 santim) ampute olacagim. Ankara'da protez yapan iyi, guvenilir, isini iyi yapan firma oneren var midir?

Birde protezde yasayacagim zorluklar, dikkat etmem gereken konular varsa, soylerseniz sevinirim.

İstanbul olsa önereceğim yerler olurdu ne yazık ki Ankara da hiç bilmiyorum umarum işini iyi yapan bir yer bulursunuz.Geçmiş Olsun

Merhaba yeniden,

Bugün itibariyle doktordan aktif vakumlu protez için rapor çıkarttım. Ankara'da bir protez/ortez firması ile görüştüm. Össür Unity istediğimi sözledim. Güdüğümün uygun olduğu (17 cm) söylendi ve ölçü aldılar. Bu hafta içinde soket için kalıp alacaklar, gelecek hafta yürütmeye başlarız dediler. Takınca yorumlarıma devam ederim ve sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.

Üst Alt