Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol dizim donduruldu. Verilen %27 raporu arttırmak..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar çok acil bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim .

sol dizim 11 sene önce trafik kazasında hasar gördü ve donduruldu, dizimi kıvıramıyorum . sağlık raporu için hastaneye gittim fizik tedavi ve ortopediye girdim fizik tedavi %27 verdi ve ortopedide onayladı bu raporu .
ben bu raporu cıkartmak için piskiyatri ye cıksam faydası olur mu ordanda rapor alabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim .

sonuç olarak piskolojik açıdan da etki yapıyor tabi sağlık raporuna yararı olurmu olmazmı bilmiyorum bilen arkadaslar lütfen cevap yazsın

+

aynı ayağımda 3 cm kısalık var bunu rapora dahil etmem mümkün mü . doktora gittiğimde dizindeki soruna bağlık kısalık var dedi ve kısalık için ayrıca rapor yazmadı yazarsam oran düşer dedi :S lütfen yardımcı olun

xxxendleshxxx;

ben sana cevap verem arkadasım bende çocuk felci ayagımda 4,5 cm kısalık ayak güçsüz sakat ayagım diğer ayağima göre çok zayıf (küçük)bana verilen oran %27 sen yine ii almışın.artık tek ayagında problem olana %40 vermiyolar bilgi verebilmişimdir inşşlahh.ama eski yani 1998 ve sonrası rapor var ve sürekliyse heryerde kullnabilirsin.

27'nin 40 olması için psikolojiden veya başka bir şeyden %18 ve üzeri rapor alman gerek. Çok zor işin...

peki bu şekilde olan ve h sınıfı ehliyeti ola biri ötvden yararlanabilirmi

Üst Alt