Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm hiç görmüyor. Askerlikten muaf olur muyum?

mrt34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar sol gözüm hiç görmüyor,ışık falan algılamıyor askerden muaf olurmuyum ? Sag göze bakıyolar diye duyum aldım ama muaf olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim bide lens ile gitsem veya gitmezsem farkeder mi ?

Muaf olurmuyum acil

ayrıca saglık ocagına gittigimde doktor bana skolyozun var baya dedi ve skolyoza baglı olarak bir gögüs kafesim dışarı çıkık biçimde duruyor muaf sebebimidir buda teşekkürler

Askerlik için ise seni ilindeki kışla askeri hastaneye sevk eder orada heyete girersin hastalığın askerliğe elverişli olup olmadığına onlar karar verir ama benim tahminlerime göre askerlikden muaf olursun :)

muafsın kardeşim. tam hiç görmese düşük seviyede görse yine muafsın... haydi geçmiş olsun

muafsın ben 4 kere sağ göz retina dekolmanın dan ameliyat oldum silikon bant var gozumde ışıgı alıyor ve parmak sayabiliyorum muaf oldum

Üst Alt