Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kalça çıkığından protez ameliyatı olmalı mıyım?

nazlıcan11

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar be siteye yeni üye oldum ...

benim sorunum sol kalçamda kalça çıkığı var doğumsal sanırım ama bilmiyorum şu ana kadar tedavi görmedim üniveriste son sınıfta bir muayne oldum gerek görmediler ameliyata gideceği yere kadar gitsin muhabbeti yani.
velhasıl şuan 26 yaşındayım sanırım ufak ufak sıkıntılar baş gösteriyor. birde canımı sıkan bir durum oldu gözümü kapatıp ameliyat olam dedim. ırsi değil çıkık ailede tek bende var. ayrıca 5 cm kısalık var ama bacak boyum eşit sadece kemik yerinde değil yuvasından biraz yukarıda

bu konuda deneyimlerinizi ve yardımlarınızı beklerim ...

kardeşim geçmiş olsun benim eşiminde aynı sorun onun sag bacağı yaşı 43 son zamanlarda yol yürüyemez oldu ağrılar çoğaldı doktorlara gittik ameliyat dediler yani kalça protezi konacak 10 gün sonra 2 haziranda . seninde agrıların çoksa senin yaşın daha genç ameliyatta ayak kısalıgınıda ayarlıyorlarmış çevremizdeki olanlar memnunlar

Selam kardeş kalça çıkığı durumunda da kullanıldığı söylenen destekleyici ürünler var. Bunları kullandın mı? Yani protez öyle mataf bir şey değil.Tabii hiç de kötü bir şey de değil. 1950'lerde haklı olarak yüzyılın buluşu denilmiş proteze. Harika bir şey ama her zaman orjinal kemik iyidir. Sonuçta orjinal gidiyor geliyor yapay eklem, . Yaptıranlarla bir konuş,önce. Ama önce destekleyici ürünleridüşündün mü? Bence sen şu sitelere birbak. Özellikle Türkiye'de 400 lu rakamlarda morsa ciberg 1021 diye bir ürün var.nette tarat. Oku incele ,doktoruna sor. Ben bir kaç link ekledim. Bunlara bak ve doktor ile konuş.Bakalım ne diyecek.Ona göre karar ver. Bence protez son çare.(Dayanılmayacak ağrı,sorun durumunda çaredir). Geçmiş olsun.

Morsa Medikal Ortopedi - Cyberg

Newport 4 Hip Management Systems

VP-ASP Shopping Cart 6.50 - HKAFO

Custom Fabrication at Orthomerica Products, Inc.

Benimde çift taraflı kalça çıkıklığı ağrılarımdan dolayı doktora gittim protez takılaçak dedi ama şu an çok erken 40 yaşından sonra ol dedi.

Annemin kalçada kemik erimesi vardı hiç yürüyemiyordu geceleri hiç uyumuyordu ağrılardan 2007 yılında amaliyat oldu kalça protezi annem çok memnun 1 ayda kalktı ayağa. samatyada oldu amaliyat.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için eğer ameliyat olan biri var ise memnun olurum benim sadece yürüyüşüm hafif aksak

umarım sizleri sıkmıyorum ama bir sorum olacak erciyes tıp fakültesinde mehmet halıcıya kalça çıkığından protez ameliyatı olan varmı? yaşım 26 kararı bana bıraktı ameliyatttan sonra düzgün yürüyebilir araba kullanabilirmişim ama bazı hareketlere dikkat etmem gerektiğini söyledi beni aydınlatır iseniz çok sevinirim saygılar herkese...

Üst Alt