Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol Brekial pleksus ile ÖTV'siz araç alımı hakkında?

Elifsular0

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım 18 yaşındayken süresiz olarak sol koldan ortopedik %45 engelli raporum var. Otomatik ehliyet ve araç almak istiyorum. Kasımın 20 sinde sağlık komisyonuna gireceğim.
Benim isteğim aparatsız ÖTV muafiyetli otomatik araç almak.
Aparatsız yani özel tertibat olmadan indirimli araç verirler mi ?
Zaten otomatik ehliyet alıcam sol kol için aparata gerek var mı?
Bunları doktora nasıl ifade etmeliyim ? Hangi kodlar yazılmalı? Oradan oran mı verecekler süreç nasıl işler bilgisi olan yardım edebilir mi

@Elifsular0, Geçmiş olsun, sizinle aynı şekilde sol kol probleminden dolayı @AHMET FATİH ERYILMAZ arkadaşımız bu süreci kısa süre önce yaşadı. Direksiyon topuzu ve sinyal kolunu sağ el ile kontrol edebilmek için tertibatlar büyük ihtimalle olacaktır.

İsmini etiketledim mesajı gördüğü zaman bilgi verecektir.

@Elifsular0,

merhaba iyi geceler ben 15 gün önce il sağlık komisyonuna girdim ve bu kodlar verildi 10.02 OTOMATİK VİTES -35.04 DİREKSİYONDAN SAĞ ELİ ÇEKMEDEN KULLANILABİLEN KONTROL CİHAZLARI -DİREKSİYON SİMİDİNDE YARDIMCI CİHAZ ( TOPUZ,DİREKSİYON ÇATALI) -47 İKİ TEKERLEKLİ ARAÇ KULLANAMAZ -78.SADECE OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANABİLİR -102 TİCARİ ARAÇ, RESMİ ARAÇ ,AMBULANS KULLANAMAZ. şöyle bisi var bu kodlardan tertibat kodları yazilmAz ise zaten maliye otomatik viteste olsa raporu kabul etmiyor sağlık komisyonu n girdiğiniz de oran olmuyor ifade edemessiniz orada da sizi doktor muayene edecek ,tekrar söylüyorum sadece otomatik vitesli kod alırsanız maliye size ÖTV indirimli araç vermeyebilir bu şekilde eksik kod tan bir sürü kişi araç alamadı

Üst Alt