Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol dirsek altı ampute ile ÖTV muafiyetli araç alımı..?

talip

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar. %66 oranında sol kol dirsek altı ampütasyon engelim var, ve 10.02 kodlu ehliyetim var raporumun açıklama kısmında Sadece hareket ettirici aksamda otomatik vitesli taşıt kullanması gerekir yazıyor.

2016 da ötv muafiyetli araç aldım (direksiyonun sağ tarafında idi vites kolu) ama şimdi aracımı yenilemek istiyorum bayii sürücü sağlık raporu istiyor (ehliyetimi emniyetten aldığım için kodu sağlık raporuma göre vermişler). Okuduğum bazı bilgilerde yasanın değiştiği sürücü sağlık raporu veren heyetler sol kol engeli olanların ehliyetini iptal ettiği yada sadece otomatik vites olması özel tertibat olarak kabul edilmediğini söyleyerek olumsuz rapor verdiğini okudum. Bu sebeplerden dolayı içimde bi şüphe oluştu acaba ehliyetimi iptal ederler mi etmiyorsalar bile ötv muafiyetli araç alabilirmiyim bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰

@OturanBoğa abi yardımcı olursan çok sevinirim 🙏🏻

Üst Alt