Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Solian ve Rixper hakkında düşünceleriniz nedir?

halistaşdeviren

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
9
Kime göre neye göre, biliyorum, lakin, ön fikir/bilgi elde etmek istiyorum. Merak ediyorum. Solian'mı, Rixper mi? İkisini içmiş psikiyatrik sorunları olan arkadaşlarım yorumlarsa sevinirim. Solian bende distoni/okulüojirik kriz yapıyor; bu yüzden, bu kriz geldiği takdirde, hayattan kopuyorum. Teşhisim paranoid psikoz. Ve Solian sizde okülojirik kriz yapıyor mu? Bende, Rixper'e nazaran daha az yapıyor, hem de bayağı daha az. Siz değerli forum üyelerinin görüşleri, ve düşünceleri nedir? İyi akşamlar.

Daha önce solian kullandım dediğin gibi okülerjik kriz yapıyor rixperi doktorum son çare olarak verecek daha kullanmadım ama onunda okülerjik kriz yaptığını duydum.

@Üzümlükekim,
Yapıyor hocam. Başlarda yapmaz, lakin daha sonradan yapıyor. Bi süre kullanman lazım yani. Bilmiyorsan bilmiş ol, okülerjik kriz yapmayan tek antipsikotik kısmi agonist davrananlar (abizol/aripiprazole) Bilmiş olun.

Üst Alt