Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son gelişmelere uygun bir fıkra

Veritas

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
“Devletlü siyasetçi”, Karadeniz gezisinde bir üniversiteyi ziyaret etmiş. Bir sınıfa girerek, karizmatik duruşuyla beden dilini de kullanarak bir konuşma yapmış. Etkili konuştuğunu düşünerek “Sorusu olan var mı?” demiş.

Temel; Ben 3 soru soracağım;

1- Yıpranmış olmanız gerekirken oylarınız nasıl oldu da arttı?
2- Özelleştirme kapsamında birçok kamu kurumunu sattınız, bunlardan ne kadar para kazanıldı?
3- “Bu paralar, neden borçların azaltılmasında kullanılmıyor?” demiş.
Tam bu sırada zil çalmış. “Devletlü”; “İkinci derste devam ederiz” deyip çıkmış. Ders yeniden başlayınca, bu sefer Dursun ayağa kalkmış; “Bizim sorularımızı cevaplayacaktınız” deyince, “Devletlü” “İyi sor bakalım” demiş.

Dursun Size 5 sorum olacak:

1- İktidarda yıpranmış olmanıza rağmen oylarınızı nasıl artırdınız?
2- Birçok özelleştirme yaptınız. Ne kadar para kazanıldı?
3- Bu paralar nerede kullanıldı?
4- Önceki derste teneffüs zili neden yarım saat erken çaldı?
5- En önemlisi, bizim Temel nerede?

İyiymiş :) Paylaşımın için teşekkürler...

İlk kez bir fıkra paylaşıyorum. Dün okuduğumda koltuktan düşüyodum gülmekten. :rolleyes:

Çok gülmedim ama, yaratıcı bir fıkra. Hem belki gülmememin nedeni ideolojik önyargılarımdır :) (özelleştirmeleri destekliyorum)

çok harika olmuş.ama gülünecek bi fıkra deil,o anda bizim temeli ortadan kaldırılar, bu ülkede haklı ve dogru konuşurken,kendi geleceginin risk altına girecegini unutmamak gerek.

Üst Alt