Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonradan ya da doğuştan işitme engelli olduğumu nasıl bir raporla ıspat edebilirim?

muneza

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ben işitme engelli ilk öğretim çağı öncesiyim fakat raporu ilkokuldan önce çıkartamadılar Maddi manevi durumları vardı ailemin ilkokul 1 sınıf ve 2 sınıfta işitme cihazı kullanmadım 3 sınıfta işitme cihazı aldım Acaba ben bu raporu nasıl alacağım

Bende Merak ediyorum; ben 7 yaşında havele geçirdim 1 kulağım komple duymuyor ötekide %40 duyuyor, bende senin gibi ilk okul 5 de cihaz kullanmaya başladım.
acaba 7 yaşında ,iken ameliyat olduğumu kanıtlayan raporları çıkarta bilir miyim. 23 sene oldu nasıl bulucam ya

Bune saçmalık Ben 2 yaşımda Havale geçirdim Nasıl nereden alacaz bu raporu nasıl kanıtlayacaz biz sınava giremicekmiyiz

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ankarıyı aradım Ropru sürekli olan engelliler başvuru yaılabileceğini söylediler
0 (312) 229 55 11

Böyle maddemi çıkartmışlar o zaman devlete soruyorum Raporum SÜrekli Neden doktor bana 2 yaşımda Rapor vermedi Böyle haksızlık olmaz

aynen bende doğuştan ama belgem kanıtım yok tek çare doktora ve rapor alırken doğuştan engellidir dedirtmrk bence

muneza okuduğun okuldan alırsın belgeyi

Ben işitme ön lisans Nasıl ben şimdi okuldan mı alacağım benim ilkokul 3 sııfta cihaz aldığım makina var rapor sürekli kesin nasıl birşey yapayım

ilkokul öncesi belge yoksa öteki işitme engelli grubuna girersin.bendede yok bugun kayıt oldum.belge yok dedim.daha çok kişinin canı yanacak bu belge yüzünden.

Üst Alt