ReaL' Alıntı:[size=4]Selam…
Bayramda hep beraber . Kimsesiz çocukları ziyaret edeceğiz yalnız 96 çocuk olduğu için hediye problemi yaşamaktayız. Çocukların yaş grubu 7 ila 12 dır dır. Özel mesaj atmamın sebebi gönlünden ne koparsa ufakta olsa bir hediye yollama imkânın var ise sevinirim. Amacımız o yalnız kalpleri sevindirmek. Aldıkları hediyelerle gözlerindeki sevinci görmenizi, isterim buda sen ve diğer arkadaşlar sayesinde olacak. Hadi tut elimizden birlikte sevindirelim bu minik yürekleri…
Göndermek istersen aşağıda vereceğim adrese yollarsan sevinirim.
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
Turkcell Maltepe Plaza Yenimahalle Pamukkale Sok / 3
Soğanlık 34880 Kartal / İstanbul
Mehmet Kürşat Tufan
Not: Cep telefonuma 0543 272 62 82 yolladığın hediye hakkında bir bilgilendirme mesajı atarsan ve Nick'ni mesajlada belirtirseniz sevinirim
Not: Kargoyla yolladığınız taktirde ücretleri öderseniz sevinirim yoksa 96 adet hediyenin altından kalkamam, ayriyetten bu not için özür dilerim ama belirtmek istedim umarım anlayışla karşılayacağınızı ümid ederim :roll: [/size] :roll:
Bu siteye yeni üye oldum, Ankara'da engelli bir memurum. Nereye gitsem herkes birileri için yardım istiyor. Dairede bile her ay gelip çorap kalem satıyorlar bilmem ne yararına. Bu sitede bile yeni üye olmuş biri olarak ilk gelen özel mesajın yardım toplama ile ilgili olması beni şaşırttı doğrusu. Bir engelli sitesinde üyelerden öbyle şeyler istemek bence yanlış.