Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Soru] İ.E.T.T. Araçlarında kullanılan "Beyaz Kart" değiştirilecek deniyor. Doğru mudur..?

Leandros

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
[Soru] İ.E.T.T. Araçlarında kullanılan "Beyaz Kart" değiştirilecek deniyor. Doğru mudur..?

merhaba arkadaşlar!
Merak ettiğim konu şu: İ.E.T.T. Araçlarında kullanılan "Beyaz Kart" değiştirilecek deniyor.
Bu doğrumudur arkadaşlar. Eğer doğru ise ve yeni kartlar verilecekse ne zaman olacağını bilen varmıdır.? Cevabınızı bekliyorum iyi akşamlar...

Bu söylentiyi nereden duydunuz acaba ?

Beyaz Kart uygulamasına geçileli çok uzun zaman olmadı.

Eğer yine değiştirirlerse diyeceklerim var.

:evil:

Değişecek

Evet Ergin malesef değişecek yazılı duyuru da geldi bizim işyerine.
Saçma bir uygulama ama kart parası işte çarp bilmem kaçbinlerle o meblağa mı muhtaçlar nedir ?

benim bildigim refakatçı kartları degişiyor

CEVAP İÇİN SAĞOLUN VE LÜTFEN CEVAP VERİRMİSİNİZ?

ARKADAŞLAR KAYITSIZ KALMAYIP CEVAP YAZDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SON SORUM ŞU:
ACABA GAFİL AVLANMAMAK İÇİN NE ZAMAN BAŞVURULMALI ŞİMDİ DEĞİŞTİRMEYE BAŞLAMAK UYGUNMUDUR?
GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE...

Resmi bir duyuru olmadan başvuru yapmanın anlamsız olacağını düşünüyorum. :roll:

Oradaki görevliler "Yok bööle bi$i, nereden duyduysan git ona yap başvurunu" diyeceklerdir.

Bu konuda bir yanlışlık var galiba.
İETT nin yaptığı duyuru özürlü refakatçi kartları ile ilgiliydi.

Bireysel kullanılan özürlü (beyazkartları) kapsamıyordu.

Sitede de değiştirilimesi ile ilgili bir yazı yok.

Arkadaşlar.
Gerçekten de İETT duyurusunda ücretsiz kart sahipleri olarak değişecek kartları sıralarken özürlüler değil de özürlü refakatçileri denmiş.Bu durumda engelliler için beyaz kart uygulaması devam ediyor anlamı çıkar sanırım,aksi halde özürlü ve refakatçileri yazardı diye düşünüyorum.
Duyuruya bir de kendiniz bakınız linki burada : http://www.iett.gov.tr/metin.php?no=119

Üst Alt