Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Soru] Özürlüler Derneği Kurmak İstiyorum?

karakaya

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
77
sevgili arkadaşlar,
ilçemizde herhangi bir özürlü derneği yok.ve bu bizler için bir eksiklik.ben ve arkadaşlarım ilçemizde dernek kurmayı düşünüyoruz.yasal prosedürünü bilen bir arkadaştan yardım talep ediyorum.adı adım yapmamız gerekenler nelerdir?yardımcı olursanız sevinirim.saygılar

www.dernekler.gov.tr her türlü bilgiyi alabilirsin, veya şube olmak istiyorsan Derneklerin genel merkezlerine müracaat etmen yeterlidir.

dernek kurmak değil mesele önemli olan sağlam temeller üzerinde faydalı olmak........

aydin_3454' Alıntı:
dernek kurmak değil mesele önemli olan sağlam temeller üzerinde faydalı olmak........

Katiliyorum size. Faydali olamadiktan sonra derneklerin ne önemi var ki?

Karakaya arkadaşım gerçekten engelli arkadaşlara hizmet amaçlı yapacaksan sana başarılar diliyoru.
Bu gibi faaliyetler çok hizmet ve fedakarlık ister bayağı bir yükün altına girmek için yola cıkmışsın kolay gelsin.

Arkadaşlar dernekciliği gercek anlamıyla yapacaksanız çok güzel bir duygu biz bunu Trabzon'da başaramadık bir hırsızın eline düştük yakamızı zor kurtardok şu anda dernekle hiçbir bağlantım yoktur.

Ama GİRESUN/Görelede bir bayan arekadaş dernek kurmuş ve yaptığı faaliyetleri gördüm şaşırdım ve kendisine dedimki sızı gerçekten yürekten kutluyorum çok büyük bir iş başarmısınız oda bana Hasan bey çok yoruldum bırakacağım hayir dedim siz işın zor kısmını atlatmışsiniz bundan sonrasi kendiliğinden gelecek devam edin ve bana teşekkür etti sizin bu sözlerinizı kulak arkası etmeyeceğım dedi
Yapmış olduğu faliyetlerden bir kaçı evden çıkamayan arkadaşları derneğıne yerleştırmış onlara eğitım verdiriyor,derneğine dış polikinliği açtırmış vs. bu gibi arkadaşlarada teşekkür etmeliyız
SAYGILAR;

yarankızı sana katılıyorum dışarıdan bakınca dernek işi kolay ama yönetime girince herşey ortaya çıkıyor bahsettiğine benzer bir olayıda ben yaşadım ve bi anda engelli arkadaşların 90 derece dönüşü insanda proje düzenleme isteğini bir anda sıfıra indiriyo.Ayrıca dernek yönetimindeki kişilerin cebini doldurduğu nerden çıkartılıyo anlamıyorum yönetimde kaldığın süre içinde cebine ne girdi?benim hiçbişi aksine benden gitti ve uygulanamayan projelerde yaşanan stres ve üzüntülerde cabası.Dernek üyelerinin istek ve talepleri olmadığı sürece dernek yönetimi Meclise nasıl yürüyebilir.Yani biz şunu istiyoruz bunu istiyoruz demekle olmuyo arkadaşlar istek ve arzularınızı eksikliklerinizi bekgeleyin yönetime sunun yapılmazsa eleştirin derneklerinizi.

Üst Alt