selinpelin doğrudur ; geçmiş olsun...
Çok sağol çok teşekkür ederim
kara duman
Kobra_
xdedahii
arkadaşlar abiler sizleri yoruyorum ama ben 2020 yılında antidepresan içtiğimde evet özgüvenimde artış olmuştu ama mesela şöyle bir örnek vereyim bu özgüven bana pek yaramadı bizimkiler asla evde hayvan bakmak istemediğini belirtirken,
ben bir anda kafama buyruk gidip kedi sahiplenip eşyaları ile birlikte eve getirip ailem daha işten gelmeden video göndermiştim ve ben böyle bir şey yaptım lütfen kızmayın diye video göndermiştim bunun üzerine evde kapıyı bile kitlemek zorunda kaldım o kadar tepki aldım yani
ama buna rağmen bana istiyorsan yapabilirsin güvenini vermişti yani kimseye bağlı değilim özgüveni ama şu anda düşünüyorum da yani o zaman nasıl yapmışım bunu diyorum aşırı sinirli ebeveynlerim var bu konuda hayvanın kılı evin içine girse kıyamet koparken ben nasıl bi özgüven mi salaklık mı bilmiyorum getirmişim eve tak diye
paxera 30 mg kullanıyordum doktor 20 demişti ben kafama göre iyi geliyor diye 30 yapmıştım ve bir anda bıraktım bana zararı oldu mu oldu 125 kg ye çıkmıştım ve duygu değişimlerim farklılaşmıştı ama öyle bir moda sokmuştu ki yaralı kedileri sahiplenip bir süre bakıp tekrar sahiplendiriyordum o süre evdeydim bu sene psikoz tarzı atak geçirdim işte ve o dönem yaptığım bi mesajlasma nın pişmanlığını yaşadım çok fazla
yani antidepresan bana hem yaradı hem de başıma iş açarım diye korkuttu beni
Şimdi daha efektif ve hareketli konuşkan cesaretli olmak için istiyorum ama kilo almaktan da korkuyorum
Sizce tekrardan tedaviye profesyonel bir doktor ile başlamalı mıyım?
Sizce tüm anlattıklarım ile bana antidepresan iyi gelir mi?
Eğer antidepresan yeterli gelmez ise bilişsel davranışçıl terapi de alabilirim.