Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal Koruma Kalkanı kapsamındaki yardımlardan engelliler yararlanamayacak!?

mavzer41

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Hükümetin, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında yaklaşık 14 milyon vatandaşa sağladığı sosyal destek . Eşi vefat eden kadınlar, kronik rahatsızlığı olanlar, öksüz/yetimler, muhtaç asker aileleri ve çocuklarına yapılan sosyal destek ödemeleri de bugün başlıyor.
benim anladığım kadarıyla engelli vatandaşlar bu yardımdanda yararlanmıyormu eger böyleyse bu adaletsizlik deyilmi ayrımcılık olmuyormu

Yine 1000 lira mı verilecek bu bahsi geçen kişilere ???

Bayramdan once 1000 lira dagitildi yine engellileri kapsamadi bundada kapsamiyor demek

Allah devletimize zeval vermesin

Arkadaş benim %100 sürekli raporum var ve çalışmıyorum bugün ptt atm sinin yanından geçerken baktım 1000 Tl yatmış haberiniz olsun herkes hesabına baksın

bulunduğum ilçedeki sosyal yardımlaşma vakfına ve ayrıca 144 arayıp sorduğumda dağıtılıcak yardım engellileri kapsamıyormuş sadece Eşi vefat eden kadınlar, kronik rahatsızlığı olanlar, öksüz/yetimler, muhtaç asker aileleri ve çocuklarına dağıtılıcakmış
bunun adı ayrımcılık adaletsizliktir

Kronik rahatsızlığı olan ne demek ??? Engelliler de kronik yani

Sanırım kronik hastalığı olup çalışmayanlar yararlanır.

kronik hastalık nedir abi? ben ms im &68 raporum var kronik değil mi bu simdi? e hiç geçmiyor ama?

Raporu sürekli olanlar kronik(geçmeyen düzelmeyen) hastadır..
Bende kronik hastayım rapora göre ama yatarmı yatmazmı bilemiyorum
Bu yardım 2022 hesabınamı yatıyor yoksa evde bakım maaşı hesabına mı yatıyor..Bilgisi olan varmı

Kronik nedir biliyoruz . Ama yardım haberinde Kronik rahatsızlığı olanlar derken kimleri kast ediyorlar acaba .

E biz engelliler kronik rahatsiziz zaten. Öyle olmasak engelli diye anilmazdik 😃

Furkan08

Benim kronikleşmiş hastaliğim var engelli ayligi aliyorum az once 144 u aradim biz bize yeteriz turkiyem yardimindan faydalanamiyorsunuz dedi listeyi kim hazirliyor nasil hazirliyor sorgulamak gerek!!!

Raporun da hastalik tanisi kronik olarak belirtilenler kronik hasta oluyorlar.Bugun sydv a yardimla ilgili sordum pandemi yardiminin 3 ayda bir yapildigini ve e-devlet üzerinden başvuru yapilmasini söyledi.Başvuru yapilmadan verilmesi imkansız denildi.

Alan varmı arkadaşlar yardımı bilgi verirseniz sevinirim

Araştırdım . Kronik rahatsızlığı derken tüberküloz ve emes haftalığı olanlara verilecekmiş .onlar zaten alıyorlarmış

Ben Ms hastasiyim, ama bugün PTT ye baktım yatmamış.

Selamlar Bende Kronik :Hastayım Süresiz Raporum Var Banada Yatmamıs Bu Nasıl Adaletsizlik Böyle Üstelik Çalısmıyorum

Ben de Ms hastasıyım yok öyle bir şey hesap boş.

mavzer41
ben hem yetım hem ebm alıom engelım kronık.baanda verilir mi nereye nasıl başvuru edılıo. e devletten bakılabiliyomu.faydalanmak için ne yapmak gerekıo

Arkadaslar bende ms yastasiyim bu yardm icin e devletten basvurumu yapmamz lazm

Arkadaşlar her ay zaten maaş almıyormusunuz MS hastası tüberküloz hastası onlar hesaba yatmış onun haberi ve reklamı imiş bu . Yani ekstra 1000 TL yok maalesef

İyide her Ms hastasinin raporu yok ki zaten MS hastalığında rapor almak ta başlı başına bir sıkıntı, yani sanmam zaten bakım maaşı 1560 gibi bir fiyat ama nette yazan yanlış bilmiyorsam 1380 gibi bir fiyat yazıyor

yıldırım1

Öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. %70 ve üstü raporu olanlar zaten çalışamayan hastalardır. Siz başvuru yapıp alabildiniz mi ?

Üst Alt