Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Soyal yardım başvurum hakkında verilen olumsuz karara nasıl itiraz edebilirim?

NurettinBey

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Ben %86 engelli raporum ile sosyal yardım alabilmek için sosyal yardıma e devlet üzerinden başvuruda bulundum amaç elektrik doğalgaz, gıda için vs. burada emekli maaşımın olduğu, eviminde olması ancak evimde ben hariç 2 kişilik çalışmayan bireyin olması nedeni ve benim de çok ağır sağlık sorunlarım nedeni ile başvuruda bulunmuştum
ancak ne hikmetse oluşturulan inceleme ekibin olumsuz raporu neticesinde bu haktan yararlanamadım başvurum reddedildi.

bunun için nasıl bir itirazi yönteme başvuru yapabilirim.

2013 yılında daha liseyi yeni bitirmiştim babam beni engelli maaşına basvurdurmuştu o zaman eve tek maaş giriyordu asgari ücret ev kiraydı ama gelip inceleyip olumsuz vermişlerdi yani demem o ki akp ye üye falan değilsen olumsuz oluyor hocam gerçi iyi ki olumsuz olmuş o verdikleri aylıkla geçinilmezdi şuan çalışıyorum özel sektörde 3 sene 8 ay sonra emekli olacağım inşallah hocam

Sosyal güvenlik kurumlarından hangi nam altında ( emekli-dul-yetim vs vs) olursa olsun geliri olanlar sosyal yardımlardan yararlanamıyor maalesef..:(

Üst Alt