Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK nedeniyle iptal yazan 2022 maaşımı yatarsa ve çekersem sıkıntı olur mu?

kolsuzadam

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
11.09.2015 tarihinde engelli maaşımı aldım.05.10.2015 tarihinde işe başladım. Doğum tarihime göre maaşım yarın yani 09.12.2015 tarihinde yatmış olması gerekiyor. Acaba maaşım yatacakmı? E devlet üzerinden baktığımda ssk nedeni ile iptal edilmiştir yazıyor ben herhangibir bilgilendirme yapmadım. Eğer yatacak olursa çekmem de bi sakınca varmıdır?

İşe başladıysanız engelli aylığınız iptal edilmiştir.
Yarın yatmaz,yatasada SGK yanlışlık yapmıştır ve ilerde faiziyle geri alabilirler.

senin bilgilendirme yapmana gerek yok onlar zaten ekrandan görüyor yani aylığın yatmaz

@kolsuzadam
05.10.2015 tarihinde sigortalı olarak işe girmişsiniz. Aralık ödeme dönemi başında yapılan sistem üzerinden yapılan sorgulama neticesinde SGK kaydınız oldugu tespit edilmiştir. Bu sebeple aylıgınız fesh edilmiştir. aylığınız kesildiği için aralık dönemi ödemeniz yapılmamıştır, aylık çekebilme ihtimaliniz de yoktur.

Peki ssk li olduğumdan dan itibaren 90 gün içerisinde yatacak maaşı çekebilirsiniz diyorlardı forumda

kolsuzadam
yanlış yönlendirmişler sizi. öyle bir şey yok. siz 25 Kasım'da bile çalışmaya başlasanız ve SGK kaydınız olsa yine aylıgınız kesilirdi ve aralık dönem aylıgınızı alamazdınız. zaten siz eylülde eylül ödeme döneminin içindeki üç aylığı (eylül,ekim ve kasım'ı) peşin aldınız.

her ödeme dönemi (haziran,eylül,aralık,mart ödeme dönemleri) başında sistem aracılıgıyla sgk sorgulaması yapılır. sgk kaydı oldugu tespit edilenlerin aylıkları fesh edilir.

Üst Alt