Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK'dan malülen emekliyim. Özel sektörde tekrar çalışırsam maaşım kesilir mi?

Konular
46
Reaksiyonlar
60
merhaba arkadaşlar...

ben 3 yıl önce aort koartasyonu ameliyatı sırasında omurilik felci geçirdim...2 yıl öncede SSK'dan malülen emekli oldum...ancak SSK bana 2 yılda bir sağlık kontrolünde geçecek şekilde malülen emeklilik kararı verdi...bu sene haziran ayındada hastaneye kontrole gideceğim...sağlığımda pek bir düzelme olmadı...yani hala yürüyemiyorum...benim sormak istediğim şu;

1-bu 2 yılda bir sağlık kontrollü emekliliği nasıl daimi malülen emekliliğe çevirebilirim?
2-ayrıca bana özel bir şirketten masa başı iş teklifi geldi...ben bu işi kabul edersem malülen emekliliğim iptal olurmu,maaşım kesilirmi?

şimdiden bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim....

1-Sizin yapacağınız hiç bir şey yok SSK ne zaman derki kontrol muayenesine gerek yok dedi mi? Daimi olarak malulen emekli olmuş olursunuz.
2-Malulen emekli bireyler çalışmaya başladığı anda (sisteme çalışan olarak giriş yapıldığı an)emekli maaşı anında kesilir.

Üst Alt