Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm niyazi bey, sanırım tüm az görenler hastalıkları ne olursa olsun görmelerinin azalmasından şikayetediyor. benim de öyle görmem gün geçtikçe azalıyor
Bende de gece körlüğü var benim hastalığım da her sene ilerliyor her sene görmem dahada azalıyor bizi engelliden bile saymıyorlar artık ama bilmiyorlar ki göz insandaki en önemli organ ama bu son senelerde bizim gibi görme engellilerin rapor oranları çok düşürüldü farkındamısınız?
evet, hücrelerölüyor sanıyorum. iş konusunda şuan bir sıkıntım yok: bu duruma uygun bir işte çalışıyorum. ama bu tarz hastalıklara bir tedavi geliştirilememesi hepimiz adına kötü bir durum
akrep şimdi başvruda bulunsan aynı oranı vermeleri çok zor gözleriniz hiç mi görmüyor şu anki rapor yönetmeliğine göre yanılmıyorsam iki göz hiç görmese bile % 80 85 arası veriliyor benim rapora göre % 2 görüyorum rapor oranım % 64
Bİzim facebook da grubumuz var gece körlüğü olan 35 kişi burda senide grubumuza bekleriz.Gelişmeleri burdan takip edebilirsin.
retinitis pigmentosa türkiye grubun adı