Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Su faturası 5 kat fazla geldi?

basari

Aktif Üye
Konular
209
Reaksiyonlar
19
bana su faturası 5 kat fazla geldi engelli indirimli kullandığım halde chp li belediyelere güvenip oy verenler yüzünden böyle oldu bu olay

Burnuma çok yoğun ak troll kokusu geliyor. Fazla geldiyse itiraz et düzeltsinler dükkandaki kiracımızda yüksek geldi diye itiraz etti düzelttiler Sayın AK TROLLL ! Haa unutmadan ekonomi çok iyi değil mi ? Şanlandık, uçuyoruz. :D

@basari, tesisatta kaçak olabilir. kontrol ettir mutlaka normal şartlarda fiyat farkı bu kadar olmaz. aynı durumu 2 kez yaşamıştım su borusu delinmiş fatura çok yüksek gelmişti

@basari, babacım buradan zor ekmek çıkar daha görünür yerde aktrollük yapmalısın.
Harcanıyorsun.
Emekli edilmiyor insanlar onun da nedeni chp arkadaş sizin gibiler su bile vermemek lazım
İstafsınız.

Yazık valla yazık inanılmaz yazık su bedavaya mı musluğa geliyor artan elektrik yakıt fiyatlarını görüyoruz.
Aman kime ne anlatıyorsam
Engelli maaşı 6500 ile yaşamayı onuruna sığdırıyorsan sorun yok.

@osmangazi, yapı inşaatla suyu nasıl bağladın...? hangi mantıkla o kafayla depremde barışalım diyen de akepe idi

İnsanları anlamakta zorlanıyorum,hangi parti gelirse gelsin"kimi"memnun etmiş? herkes kendi çıkar ve cebini düşünmemiş mi? kim hangi parti den yöneticiden memnun kalmış? şikayet etmek insanın yaratılışında var.

Dünya ateş çemberinde tartışılan konuya bakın.

Ben iyi yönetirim,her şeyi bedava yaparım diyen ve sözünde duran biri var ise buyursun aday olsun onu secelim.. iktidara da oy verdik muhalefete de"Atlar tepişir arada eşekler ezilir"sözüm meclis dışı,hepsi bundan ibaret.

AKP gitsin CHP veya başka parti gelsin,ne değişecek? Değişeceğine inandığınız şey nedir? Kocaman bir hiç..hepsi aynı, zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış.

Son düzenleme:
Sızıntı benimde fazla geliyordu klozeten doluyi tamir etim son 2 Aydır düşük geliyor

Belediye muhasebe birimini arayıp. Faturam yanlış mı hesaplandı diyerek sorgulatın
Faturayı kesen de insan kul hata yapabilir zam oran kaynaklı değilse

Üst Alt