Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu Kadın milletine de hiç şaka yapmaya gelmiyor:)

ayyüzlü

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
1
Kadının bir süreliğine iş seyahati için İngiltere'ye gitmesi gerekmektedir.

Kocası eşini havaalanına kadar götürür.

Kadın:
'- Teşekkür ederim kocacığım senin için İngiltere'den ne getirmemi istersin?' diye sorar.

Adam güler ve yanıtlar:
'- Bir İngiliz kızı istiyorum hayatım...'

Kadın sessiz bir şekilde kocasından ayrılır ve yola çıkar.

İki hafta sonra adam karısını tekrar havaalanından almaya gider ve sorar:
'- Hayatım gezin nasıldı?'

Kadın:
-'Teşekkür ederim hayatım çok güzeldi.'

Adam:
-'Peki hediyem nerede?'

Kadın:
-'Ne hediyesi?'

Adam:
-'Hani bir İngiliz kız istemiştim ya...'

Kadın:
-'Haa hatırladım evet elimden geleni yaptım şimdi 9 ay beklememiz lazım kız olup olmayacağını görmek için!!!'

Süperdi ya.Sağol Ayyüzlü akşam akşam iyi geldi.:D

ya işte kadın kalitesi ortaya nasıl güzel sergilenmiş:)

ne güzel ne güzel beğendiğinize sevindim dostlarım :)

Adamın şaka yapmadığından adım gibi eminim..:D:D ama kötü olmuş bee:D teşekkürler ayyüzlü böyle ders niteliğindeki fıkra için:D:D

ne demek maccım eğitilebilmenize bi nebze katkım olduysa ne mutlu bana:p

:D:D

biraz traji komik olmuş ama oldukça dokunaklı ve de güzel,paylaşımız için teşekkür ederiz ayyüzlü hanımefendi

ne demek efendim asıl ben beğendiğinize sevindim matay bey:)

Adamın şaka yapmadığından adım gibi eminim..:D:D ama kötü olmuş bee:D teşekkürler ayyüzlü böyle ders niteliğindeki fıkra için:D:D

Hadi ordan eğitilebilmemeymiş:p ders çıkarılacak fıkra dedim ben:D

Sayın ayyüzlü iki yorumumun ikisinde de ben ders çıkarttım gibi bi anlamı nerden çıkarttın bende bunu anlamadım:D ders çıkartılabilir le ders çıkarttım farklı sayın ayyüzlü teessüfederim..:D

sayın mac bey ders cıkarılacak bir fıkra dediyseniz,efendim sizede bi katkısı olabileceğini düşünüyorum. ve düşünmeye de devam ediyorum.

yani Mac Bey hala yazıkları arkasındayım:D:D

sayın ayyüzlü polemik yaratmayın lütfen bende söylediklerimin arkasındayım ders mers çıkartmadım çıkartana da mani olmadım:D

sayın mac bey istirham ederim ne polemiği efendim. lütfen sizi durumu kabul etmeye davet ediyorum.yanlış yoldasınız sonra şarampole yuvarlanırsınız:D

iğrenç espiriydi farkındayım ama artık idare edin içimden yazmak geldi:D

Doğru söze ne denirki kesinliklehaklısınız sayın ayyüzlü iğrenç bi espiriydi:D peki o vakit davet hak katılmayan ahmak:D

sende faşo ağa sın o vakit şirine:D

Benden olsa olsa hanım olur ;)

Üst Alt