Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sulama aracına çarparak yaptığım trafik kazası sonrası haklarım..?

BoKSöR

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar konuyu nereye acacagımı bılemedım umarım dogru yerdeyım...
7 ay önce gecırmıs oldugum kazadan dolayı halen iyileşemedim....
hazır bıraz kendıme gelmısken dava işleri ile ugrasayım dedım bırkac tanıdıga soyledım ancak buradanda bılgısı olan vardır belkı veya ogrenebılecek bırılerı onlara sımdıden cok tesekkur ederım..:).

gecirdigım motosıklet kazasındaa sulama yapan tankere carptım halen hatrlamıyorum
bu ozel beledıyeye calısan sırketlerın yol Sulama saatleri
tepe lambası vs gıbı bır takım donanımları saatlerı var bu konuda yardımcı olacak olan varmı aksam 10 cıvarı yaptım kazayı o saatte trafık cok ıslekken o sulama aracının ne işi var sol serıtte orta refuju suluyor en cok bu takıldı kafama yardım beklıyorum sımdıden tesekkur ederım...::confused:

kaza raporuna göre asli kusurlumusun.ilgili belediyeden o saatte sulama yapılıp yapılmadığına dair belge isteyebilirsin.yinede konuyu bir avukata danış.eğer dava açma hakkın varsa avukatla kazanılacak para üzerinden yüzdelik olarak anlaş.

Trafik tutanağındaki kusura dağılımına göre tazminat hakkın doğabilir elinde evrak var mı?

Bunlarım hepsını bılıyorum arastırdım epey sigortacı da var 8 avukatla bu işi yapıorlar %30 gıbı bır mıktar ilee
bana sadece karsının bır kusurunu bulalım kesıf cıkaralım dedıler
şimdi bnm bulabıldıgım tek acık bu amacımız 8de8 bana verılen suc oranını 8de2 ye fln cevırmek bılgıler ıcın cok sagolun

Üst Alt