Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Superonline Paketlerin %25 İndirim

emirkaboglu

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Superonline da engelli olarak çalışıyorum. İnternet bağlatmayı düşünen varsa engellilere özel %25 indirim mevcut. ADSL paketleri 89 superbox 129 fiber internet 89 TL den başlıyor. Tüm paketlere %25 indirim yapılıyor. Varsa evine bağlatmak isteyen yardımcı olurum özelden mesaj atabılırsınız.

Süperonline kullanıyorum taahhüt devam ederken bugün müşteri hizmetlerinden aradılar şok oldum zira kendilerini ben aradığımda ulaşmam imkansız gibi bir şeydi sesini duydum varlıklarından haberdar oldum
Taahütünüzü yenileyelim diye aramışlar 24 mbs hızda indirimli Seksen küsür liraya .. Şuan da 24 mbs kullanıyorum ama kaliteli görüntülü dizi film izleyim dediğimde dona dona izliyorum nasıl 24mbs ise artık .. ha birde rutin haftada 1 kez birkaç saat bağlantı gidiyor onun için müşteri hizmetlerini aradığımda da kimseye ulaşamıyorum Allahtan bağlantı geri geliyor..

Superonline Engell Paketlerin %25 İndirim + 150 Tl Migros Hediye Çeki

Merhaba arkadaşlar. Superonline ev interneti ve superboxlarda %25 engelli indirim mevcuttur. Ayrıca yeni başlayan kamoanyada internet bağlantısı yaptıranlara 150 tl mıfros hedıye çekı verılecektır. Bağlantı yapmayı düşünenlerın mesaj atmalarını rıca edıyorum. Superonline da çalışıyorum

merhaba bu yazdığınız fiyatlar %25 indirimli hali mi? ben Güngören de ikamet ediyorum ve su an komşum ile ortak kullanıyoruz. fakat genç çocukları var ve çok yoğun kullandıkları için ev İnterneti yetersiz kalıyor ve ben kendime düşük maliyet ile paket almak istiyorum. buradan seçenekleri sunarsaniz sevinirim.

Üst Alt