Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli ilaç kullanır ibareli raporu olanlar katılım payı ödüyorlar mı?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
merhaba arkadaşlar
sürekli ilaç kullanır raporu olanlar eczanelere gittiginde aldıkları ilacin %10 ödeyeceklermi veya muayene katılım payı ödeyeceklermi bilginiz varmı acaba

ben sürekli kullandığım ilacın raporunu alıp 3 ayda bir toptan alıyorum. ezcaneye de bir kuruş vermiyorum. vermeme sebebim raporun altın da

"hastanın yukarıda belirtilen hastalığı ile ilgili ilaçlarını 2 yıl süre ile kullanılması gerekmekte olup hasta katılım payından muaftır"

bu not sizlerin %10 luk ücret vermenizi de engeller...

Raporda olan ilaçlara para ödenmiyor.Muayene ücreti emekli ise maaştan kesiliyor çalışanları tam bilemiyorum alınıyor olabilir.Sağlık ocağında ilaç yazdırınca 2 tl hastanede uzmana yazdırınca 7 veya 8 tl bildiğim kadarıyla.Eczacının yalancısıyım.

valla ahmet abi ben muayene ücreetide vermiyorum. raporu aldığım hastaneye gidip raporumu gösteriyorum bana 3 aylık ilaçlarımı yazıyorlar. almaya gelince de, bir çok eczane ilaçların %20 sini istiyrolar ama bunlara hakları yok. çünkü devlet muaf hakkı vermiş bana.

özele gelince de
raporumu, hafta da bir kere şirkete gelen doktora da gösterdim. o da 3 aylık ilaçlarımı yazdı. üstüne notunu da yazdı. %20 den muaftır diye. raporda yazzdığı halde kendisi reçeteye de yazdı. eczaneye gidip hiç bir ödeme yapmadan 3 aylık ilaçlarımı aldım.

rapor olunca ücret yok zaten muayeneyi tam bilmiyorum..

Üst Alt