Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli iş göremezlik ödeneği alabilmek için izlenilmesi gereken yol nedir?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
selamlar.. bu sitetede öğrendimki sürekli iş görememezlik raporu varmış

babam haziran 2008 de rahatsızlandı ve felç oldu. biz tedavi olduğu hastaneden 6 ay iş göremez raporu aldık. bunun karşılığında rapor parası ödendi. sonrasında rapor yazamayız artık bu hasta emekli olacak kurumunuza müracat edin dendi. bizd e müracat ettik (http://www.engelliler.biz/forum/eme...vurduk-maas-ne-zamandan-birikmeye-baslar.html)
şimdi inceleme aşamasında. o günden bu güne yaklaşık 12 ay geçti ve biz hiç bir yerden 1 kuruş ödeme alamadık.
kafama takılan bu sürekli iş görememezlik raporu nasıl oluyor? ne yapmalıyım? aradan gecen bu 12 aylık kaybı alabilir miyim?
bilgisi olan kardeşlerimden yardım bekliyorum. özellikle oturan boğa abimden

Malulen emekli olmak için başvurduğunuza göre, babanız şu anda sigortalı olarak çalışmıyor olmalı. O nedenle iş göremezlik geliri alması mümkün değil.
Malulen emeklilik başvurusunun sonuçlanmasını beklemelisiniz.
Sürecin hangi aşamada olduğunu emeklilik için başvuru yaptığınız sigorta müdürlüğüne gidip sordunuz mu? Bir yıl çok uzun bir süre!

devlet hastanesinden aldığımız raporu yeterli bulmadılar sanırım tıp fakültesi hastanesinden nöroloji fgizik tedavi ve üroloji kıliniklerinden yeniden rapor istendi onlarıda alıp gönderdik şu an o raporlar inceleme aşamasında imiş bilmiyorum sonuç ne olur

Üst Alt