Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor ile emekli oldum, bankadan maaş promosyonu alabilir miyim?

Blac_sea

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
20
2 yıl süreli vergi indiriminden emekli oldum. Bankadan maaş promosyonu alabilirmiyim lütfen yardımcı olurmusunuz. Çok teşekkür ederim.

@Blac_sea, Banka sizin ne şekilde emekli olduğunuzu bilemez. Onlar için emekli olmanız yeterlidir. Bende 2 yıl süreli vergi indirimi ile yeni emekli oldum seçtiğim bankadan promosyonu tam aldım. 2 yıl sonrası için SGK size kontrol muayenesi tarihi belirledi mi 🤔

@Blac_sea,

1 yıl süreli emeklide olsanız bile banka promosyon 3 yıllık ödenir. Emekli süreniz bittikten sonra emekliliğiniz devam etmezse yetersiz rapor alırsanız banka maaşınıza bloke koyarak kalan promosyon parasını nakit olarak geri ister. Ödeme yapmazsanız hesabınızı kitler ve icraya verir haciz işlemi başlatır.

@BnymnYldz,

Benim işlemlerim bugün bitti. İlk maaşımı önümüzdeki ay alacağım kısmetse. Kontrol muayenesi belli değil şu anda. Bende bilmiyorum.

@deasn12,

Çok sağolun👍

@Blac_sea, Vergi indirimi 2 yıl süreli ise SGK'da genelde buna uyumlu olarak 2 yıl sonrası için kontrol muayenesi isteyecektir büyük ihtimalle. Kontrol muayenesi tarihlerinde raporunuzu yenileyip yeterli oranı aldıkça emekliliğiniz sıkıntısız bir şekilde devam eder.

Üst Alt