arkadaşlar böyle bişey yazmak istemezdim ama dün bir tanıdıkla konuşunca böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim bizim bir tanıdık var 03/2011 yılında bir hastalıktan 2yıl geçici dolayı rapor almış ve bu arkadaş şimdi gayet sağlıklı ama raporu iptal ettirmemiş raporu 2013 kadar geçerli bu raporla ömss sınava gireceğini söyleyince ben fıttırdım tabi bide pişkin pişkin ben devlete bi giriyimde benim raporlamı uğraşcak asaleti tastikletikce o iş biter çıkaramazlar demezmi yüzüne bişey diyemedim o ayrı tabi...çoğu kişi eski raporla girme konusunda ısrarlı diyelimki ben 2001 yılında sürekli rapor aldım hastalığım tedavi edilebilir eskiye göre çok iyiyim veya tamamen iyiyim ama 2010dan önce şeker gibi dağıtılan raporla bu sınava girmek istiyorum yeni raporla oranımın düşeceğinden korkuyorum GERÇEKTEN ÖZÜRLÜ OLAN ARKADAŞLAR HİÇ İTİRAZ ETMEZ YENİ RAPORA ÇÜNKÜ BİLİR Kİ ÖZÜRLÜDÜR VE YİNE %40 ÜZERİNDEN RAPOR ALIR KİM SAKAT KİM SAĞLAM ORTAYA ÇIKSIN madem bu ne sapasağlam insan bile özürlünün yerine göz dikiyor yuh diyorum başka bişey demiyorum Allah bizden alıp sakatlığı onlara versin işde onların olsun hakta...bu rapor olayını çözmenin EN KOLAY YOLU ÖZÜRLÜ OLDUĞUNA İNANAN HERKEZ,MEMURLARDA DAHİL GİRCEK BU SINAVA SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMADAN HERKEZDEN YENİ RAPOR İSTENCEK 29 NİSANDA SINAV 1 MAYIS 2012-1HAZİRAN TARİHLİ RAPOR ALINMASI İSTENCEK HASTANELERİN RAPOR BÖLMÜ SADECE SINAVA GİRENLER İÇİN HİZMET VERCEK BU TARİHTE %40 RAPORU ALANLAR SIRALAMAYA KOYULCAK MEMUR OLAN BİRİSİDE %40 ALAMAZSA SINAVA GİRERSE İŞİNE SON VERİLCEK...GEÇİCİ OLANLAR ASKIYA ALINCAK SÜRELERİ BİTİNCE YENİDEN %40 ALIRSA ATAMADA ÖNCELİK TANINCAK...DEVLET HASTANELERİNE TARAFSIZ VİCDANLI BİLİR KİŞİ KOYCAKLAR KİMSE HİLE HURDA YAPAMAYACAK YAPAN DOKTORUNDA İŞİNE SON VERİLCEK BAK BAKALIM YAPABİLİYORMU...5 KİŞİLİK HEYET KURULCAK YA ONLARDA ATAMADA KAZAYLA sıralamada %40 ÜSTÜ YAZILANIN RAPORUNA BAKCAK RAPORDA %40 sa işe uygunsa atamayı yapcak...İŞTE HERKEZE ADALET SİSTEMİ....