Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü ehliyetimizi yenilemezsek ceza mı gelecek?

algea

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar. Bipolar bozukluğum yüzünden kamu sektöründen 12 sene çalışma hayatı sonrası malulen emekliye ayrıldım. Eskiden kalma sürücü belgem var basından takip etiğime göre sürücü belgesini yenilemez isek 12000 lira para cezası varmış. Arabamı satalı çok oldu trafiğe hiç çıkmıyorum. Acaba ehliyeti yenilemez isek sistemden ehliyeti var diye çıkartıp ceza kesebilirlermi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yenilemeden araç kullanırsan cezası var kullanmıyorum dersen sıkıntı yok zaten engel grubuna göre ehliyetler iptal oluyor Kazanılmış haklar bile iptal olabiliyor

ben de bipolar bozukluk var %40 engelliyim engelli olduktan sonra ehliyet ti değiştirmedim 2014 deki ilk aldığım ehliyeti kullanıyorum. zaten 2024 sonuna kadar uzatıldı değişiklik diye biliyorum. değiştirmem gerekirmi .

BENİM YUZDE 40 BİPOLARDA RAPORUM EHLİYET YENİLEMEDE RESMİ ARACKULLANIMA İZİN VERİLMEYİP SURELİ EHLİYET VERİLİYORMU BİPOLAR ARKADASLAR BASINIZDAN NE GİBİ EHLİYET YENİLEMEDE GECTİ .

Ben de aynı durumdayım. Ehliyeti yeniletmede sıkıntı yaşadığım için arabamı sattım. Araç kullanmıyorum. Şimdi durduk yere bir de ceza olasılığı çıktı. Ben zaten ehliyetimi yok kabul ediyordum, acaba komple iptal ettirsem mi diye düşünmeye başladım?

Cezayı 15 bin diye okumuştum haberde.

Üst Alt