Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Survivor 2017 / Yarışma

Bir Galatasaraylı Olarak Kendisini Çok Seviyorum Bu Sezon Sorvivorda Ünlülerden İlhan Mansız'ı Destekleyeceğim..

Başlasa da izlesek artık yavf...İki tarafta güçlü ama gönüllüler daha güçlü imiş bu sefer Acun öyle demiş :p...Her defasında gönüllüleri tutardım bu sefer ünlüleri tutacak gibiyim...İlhan Mansız favorim...Ama yine bir boksör var bu sefer kikboksçu bir de milli kadın sporcu var ...bakalım gönül ister ki artık bir kadın kazansın :D

Nedir bu Adem hayranlığı yahu :D...Hiç boşuna devam etmese bari yarışma. şampiyon belli ta ne zamandır...

Nedir bu Adem hayranlığı yahu :D...Hiç boşuna devam etmese bari yarışma. şampiyon belli ta ne zamandır...
Aynı fikirdeyim şampiyon Adem, benim gönlüm Sabriyeden yana :D Bunun da 3 nedeni var. 1 hemşerim. 2. Artık bir bayan olsun. 3. Parkurlarda iyi olanın şampiyonluk adayı olma saltanatına son versin, birazda değişik bir şeyler olsun:D

Sabriye cidden psikolojik sorunları olan bir kadın...onu sevsem mi sevmesem mi ben bile karar veremiyorum :D...

Bu sene beni şaşırtan gönüllüler oldu. Hepsi çok efendi, hanım hanımcık ve en hoşuma gideni oyun sırasında benchde ne olursa olsun birbirlerini yememeleri. Çok nadir oldu ki o da bilinçliydi. Gönüllüler takımı bu sene iyi :D

Ben survivor ı tarafsız izliyorum. Oyunlar için izliyorum. Zira kurmaca olduğu apaçık ortada. Tamam aç kalıyorlar. Ama birbirleri ile kavga, sevgi gibi duygusal şeyleri kesinlikle dışarıdan etkileniyor. Reyting reyting

Anlamadığım seyircinin fanatizmi :D...işte o da bir tez konusu :D...

Üst Alt