Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tabancamun sapuni gülle donatacağum

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
[FONT=Verdana]Pazar cünleri yaramayi paa. Ula bi yemek tarifinu ararken cözüme çarpan nottan geçmuş depreştu , ani voltaj dalgalanmasundan tersim attu daa :rolleyes:[/FONT]

[FONT=Verdana]Uşağum hani sen paa hamsi pilavu yapmasinu öğretecek idun ? [/FONT]
[FONT=Verdana]Hani pen senun bitanen idum , mavişin idum ? [/FONT][FONT=Verdana]Söyleduklerinu cördük işte… Haçan n'ooldii? [/FONT]
[FONT=Verdana]Amerika Pirleşuk Devletleru'nde vatan millet sakarya dedun da başun cöğe mi erdu ?[/FONT]
[FONT=Verdana]Ula kılçiğina tükürdiğum vicdansizu[/FONT][FONT=Verdana], [/FONT][FONT=Verdana]kizgin kumlardan serin sulara atlayan bir hamsi cibi özgürce yüz pakalum.[/FONT]
[FONT=Verdana]Haçan haburiya yazayirum , Laz böreği yapmasinu öğrenmez miyum :rolleyes:[/FONT]

Semacım bu ne hal? :))) bu şekilde sen mi yazdın yahu:) laz hatunum:)
[FONT=Verdana]sabah sabah güldüm yahu:) [/FONT]
[FONT=Verdana]dur [/FONT][FONT=Verdana]vurayum o hamsi balığını9[/FONT]

Fabrika ayarlaruma ceri dön tuşumu arayrum daa :p

bence fabrika ayarlarına dönme canım:) bu şekild eguzel:) o hamsi uşagı da silinir yoksa:)

Öğrenirsuuun uşağum, ha oni öğrenmeyecek ne varçi daa.. :p
Uyy, yazıyi okuduktan sonraa ha pana n'oldiii oylee.. birden laz oldiim.. :D

Çok eğlenceliydi, yüreğine sağlık.. :eek:

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]Uşağum , bu iş çelebek etkisi gibidur. Karadenuz'de bir çelebek kanat çirpar Akdenuz'de firtuna kopar :)[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT]

Hamsi paluğuna kizdum :p

haçen bu hamsiler hep böle oluyo daa, sen en iyisi mi uşağum çipuraya geç;)

Dünya mutfağına geçeyim artıkınn :rolleyes::)

Üst Alt