Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tahhüdü ihlal den Hapis cezası ve süre kesme talebi..? [Hukuk]

pharma22

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar herkese merhaba.
Ben kasım 2015 te karaciğer nakli oldum.Ocak 2016 yılında ikinci bir operasyon gecirdim.Bankadan çektiğim krediyi ödeyemedim yaz sezonunda çalışarak öderim diye, banka avukatına tahhüd imzaladım ama kullandığım kortizon kemiklerimde var olan erimeyi fazlalaştırdı ve yüreyemez hale geldim ve borcumu ödeyemedim.Mahkemeye çıktım Hakim bana 2 ayrı borctan itiraz yolu açık olmak üzere 3+3 = 6 ay Tazyik hapsi verdi.Avukat tutma gücüm olmadığından mahkemeye kendim gittim ve kendimi tam savunamadım oysa maddi durumu kötü olanlara avukat sağlanıyormuş.Tanıdık bir avukat'la telefonla görüştüm süre kesme talebinde bulun dedi bende süre kesme talebinde bulundum.Borcumu inkar etmiyorum ama her ay Muğladan İzmir ege üniversitesine TAKROLİMUS testi kontrol için gitmekteyim ve hastalığımla ilgili ve verilen % 89 ağır engelli raporumu hakime sunmadım acaba bu süre kesme talebi içinde Sağlıkla ilgili bütün raporlarımı savcılağa sunarsam ceza ertelemesi isteyebilirmiyim.Hukukcu birleri yada hukukcu tanıdığı olanlardan yardım bekliyorum saygılar.

Dosyan henüz kesinleşmediği için halen avukat talep edebilirsin.

Avukat tutsan da tutmasan da tüm raporlarınla birlikte detaylı bir itiraz dileçesi hazırla.

Tazyik hapsin ertelemesi denetimli serbestliği yok malesef borç ödenmeden olmuyor 2 sene kaçabilirsen zaman aşımı kurtarır başka çare yok hastaneye yatış yapma otel motel gitme 1 kez yakalanınca 10 gün süre veriliyor benim 3 dosyam vardı 3 er aydan 9 ay 2 dosya kapattım biri duruyor kaçak yaşıyorum

Arkadaşım kanundan kaçılırmı.Ölümden dönmüşüm kaçabilecek durumda değilim zaten hastaneye her ay kontrole gitmek zorundayım.Bu hakimler savcılar insan değilmi elimde bütün hastalık raporlarım var tedavim devam ediyor.Karaciğerin reddi söz konusu bir sürü ilaç alıyorum,borcumu inkarda etmiyorum sadece hastalığımdan kaynaklanan sebeplerim var.Acık cezaevine gidiyormuşum zaten Bunlar başıma geleceğini bilsem o tahhüdü imzalarmıydım.sadece erteleme istiyorum.daha kesinleşmedi hem yinede sağol yunanistanın kos adası çok yakında gitmekte kolay ama ölmek var işin sonunda.

Geçmiş olsun. Kredide sigorta varmıydı. Eğer varsa yapılan sigortayı bi inceleyip araştırın.

Üst Alt