Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TAK sonda için medikalci önerisi lütfen?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
10 yıldır Ankara'dan sonda aldığım medikalci artık ücretsiz eldiven ve idrar torbası veremeyeceğini söyledi. Oysa 360 adet sondanın 120 tanesini ona bırakıp 240 adet alıyordum. 10 yıl sonra ne değişti anlamadım???

Her neyse, şimdi eldiven ve idrar torbası da verecek yeni bir medikalci bulmalıyım. Böyle tanıdığı biri olan varsa telefon numarasını bıraksın. Teşekkürler

Ankara olmasa da olur

Aynı şey tüm medikalciler için geçerli çünkü sondadaki birim fiyat artmayor ve medikal mecbur fark istiyor, artık idrar torbasınıda ödemiyor sgk, ürün düşüp gönderim yapamıyorlar artık fark verip almak zorundasın

sürgünüm

75-80 tl reçete başına ek bedel alıyor artık medikal firmalar. Ve artık sgk çok sıkı denetim uyguluyor. Artık "sonda almayayım yerine xxx alayım" diyen, bu isteği yerine getiren medikalci suç işlemiş sayılır.

Üst Alt