arkadaşlar takıntı dürtülerim oluyor benim bazen aklıma gelen bir şeyi yap diyor bunlarda tehlikeli şeyler mesela prize elini sok çek bişey olcak mı bakalım sıcak ocağa elini değdir çek gözüme bastırıom yapmazsam içimde kalıyor,mesela iki adam gidiyor yolda diyelim ben sağdakini tuttum o kazanırsa ben kazandım demek gibi ondan SONRA kendi kendine konuşma ve cevap verme biriyle konusuo gibi yapma sonra çok sinir olursam veya stres moral bozukluğu rahatlatmak için koltuğa vuruom tişörtümü çekiyom saçımı yoluom rahatlıom böle ama bunları kimse yokken yapıyorum normal hayatımı devamı ettiriom alışveriş sohbet gezi ama bu hastalıklar yaşam kalitemi düşürüyor çocukluktan beri böyle travmalar yaşadım tabi ama ne var bilmiyorum bende 10 yıl önce ilaç kullandım bıraktım yarı yamalak 10 yıl önce 2 psikiyatri ayrı tanı koyunca en son hakem hastanesi engelli raporu verilebilmesi için kişinin 6 ay da 1 psikiyatri uzmanı uygun görülmüştür dedi ama ben uğraşmadım işte kpss de karşıma çıkar diye ama çıkıyorda geçersiz engelli raporum olsa bile bazı yer e nabız dan görüp işe almıyor