Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takıntı hastalığı ile baş edemiyorum :(

Pelinsu

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Kimler var Psiktriyatik Engelli Takıntı Hastalığı Olan?

Benim anksiyete bozukluğu rahatsızlığım var. Takıntı derken obsesif bozukluk mu?

bende vardı halada var ama doktor efexor 150 ve cedrina 25 verdi biraz iyiyim

bana verilen efexor 150 ve cedrina 25

Geçmiş olsun. Takıntıların genel olarak neler ile ilgili daha çok? (Temizlik, kuşku, simetri, dini vs.)

Bende de geçmiş takıntısı var çok sinir bozucu bir şey .

Her insanın genel olarak yaşadığı durumlar bunlar. Belirli bir süre sonra kendiliğinden geçecektir. Size bir faydası olmadığını anladığınız zaman...

kafaya çok takma neyin beliritisi?

herşeyi kafaya takıyorum iş yerinde birisi morelimi bozcak bişi desin veyahutta amirden müdürden laf işideyip yada birinle kavga edeyim onu kafaya takıp çok üzülüyorum özgüven sıfır oluyor kendimi değersiz hissediyorum acaba bu hangi pisokolojin belirtisi?

Geçmiş olsun öncelikle. Bence bir psikolog ile görüşsen daha tatmin edici cevaplar alabilirsin. Bahsettiğin şeyler herkesin moralini bozacak türden şeyler ama bunlara çok fazla takılıp kalıyorsan ve bu senin günlük yaşantına etki ediyorsa orada bir sorun var demektir.

Taz
vala hafız abi 2 3 gün atamıyorum sıtrese giriyorum kendimi ezik hissediyorum bazende aglıyorum

Pelinsu
selam bipolar hastalıgın en önemli belirtisi takıntımıdır?
bende herşeyi kafaya takıyorum iş yerinde birisi morelimi bozcak bişi desin veyahutta amirden müdürden laf işideyip yada birinle kavga edeyim onu kafaya takıp çok üzülüyorum özgüven sıfır oluyor kendimi değersiz ezik hissediyorum acaba bendede varmı hastalık?

Son düzenleme:
Arkadaşım burdan teşhis olayı mümkün değil ki bin tane psikolojik rahatsızlıklar var en iyisi uzman Dr gidip sıkıntılarını anlatman...

Başkasının 3ten fazla kez hapşırmasına sinir olmak?

Sizde de var mı böyle bir şey? Ya da daha önce duydunuz mu? Başkasından veyahut herhangi bir birinden?

Tabi gönül ister ki kimse yanımda hiç hapşırmasın, fakat hapşırmak bedenin refleks olarak gösterdiği bir tepkidir. Bundan "rahatsız olma hakkı" diye bir şey söz konusu olmaması gerektiği için rahatsız olsam da bu benim sorunum diye düşünürüm, rahatsız olduğumu yansıtmam, yansıtamam. İster bir kere hapşırsın, ister on kere hapşırsın farketmez.

ben varım hatta mümkün olabilse hapşıran kişinin olduğu tarafa doğru alkol oranı yüksek kolonya fışkırtırım...:cool:

Üst Alt