Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taksicinin ettiği!..

ege

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Geçenlerde denize gitmek için 3 arkadaş karar verdik .Yanımızda toplam 30 ytl vardı. 5 ytlsine kart doldurduk ve 25 ytl kaldı. Denize gitmeye karar vermek zor olmuştu çünkü plan yaptığımızda 3 defa aksilik oldu gidemedik. korkuyorduk acaba başımıza bişey mi gelcekti, ama gene de yola çıktık.
Biz durakta beklerkene bir taksici aklımızı çeldi ben sizi denize yakın yerde bırakayım dedi. Bizim aklımız karışıktı tamam dedik ve bizi denize çok mesafe kala indirdi. dedi ki, paranız buraya kadar. Biz de bişi diyemedik indik. Cebimizde beş kuruş yok ne yapalım mecbur geri dönücektik para koyduğumuz kartla geri döndük ve bi dahaki sefere hayal kurduk. Ama o taksiciyi hiç unutamadık 8)

suya gidip susuz gelmişsiniz :D :D sağlık olsun bende manisadanım

Plakasını almayı akıl etmişsinizdir umarım,arkadaşlarım...

hocam anlaşma belli götüreceksin diyecektin yok laftan anlamiyorsa 3 kişiye 1kişi diyerekten adama dalsaydınız dersini alsaydi ve paranızda cebinizde kalirdi...sizde iş yok kuzu gibi inmisiniz aranızdan bi kişi efelense çok güzel olurdu valla.

kötü taksici adamı araba sahibi yaparmış.
soğuk kış gününde hastaneye gitmek için 1.5 saatten fazla taksi çevirememiştim.
çocuğumu tekerlekli sandalyede görüp almak istemeyen o taksiciler sayesinde borç- harç bir araba sahibi olduk.
şaşırmadım başınızdan geçen olaya

o taksiçinin ebesi ölsün imi ben olsam varya o taksinin plakasını alırım ordan doğru onun durağına giderim yani onu rezil ederim ben

Yap eki sen nereye gideceğini demedinmi hadi dedin anlaşmadınmı ne kadara her gelen gel götüreyim diyenende kanmamk lazım.

Üst Alt