Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tanı Konamayan Semptomlar neye işaret ediyor olabilir?

FakatMüzeyyen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba
2.5 ay önce yüksekten kalça üstüne düşüp nefessiz kalmıştım,(1-2 gün sonrada gömülü alt 20 yaş dişi çektirdim.)Bunlarla alakalı mı bilmiyorum ama;

👉1.5 ay önce kulak ağrısı ve çınlaması,suratımda hissizlik/kasılma/çekilme(keçe gibi olma tam tarif edemiyorum)
👉Kafa arkasından gelen anlık uyuşmalar,kafada basınç, burun içinde birşey çekiliyor veya kopuyor hissi ve başın farklı yerlerinde noktasal ağrılar yaşamaya başladım.
👉Birkaç gün sonra boyun,sırt ve belimden kalçama doğru yanar/saplanır tarzda ağrılar başladı(makat ve ön tarafı etkileyen lif kopuyormuş gibi).
👉Sonra ağrı ve yanma/batma hissi yayıldı.Birçok farklı yerde kısa süreli seğirmeler yaşıyorum.(kafa bölgesi,sırt,kol,bacak,karın vs.) (Bazıları kabarcık patlaması gibi bazıları solucan hareketi gibi)
👉Farklı zamanlarda Miyoklonik Jerk yaşıyorum.
👉Kol uyuşuyor ve bacaklarım uyuşuyor.(özellikle sol el sol yarımı)(sol koltuk altından pazu içine doğru damar veya kas gerilmesi hissi)(sol göğüs)
👉 Önceye göre bir miktar güçsüzlük var.
👉 Gün içinde ama özellikle yatar pozisyona geçince nabzı tüm vücudumda hissediyorum ve derin uykuya dalamıyorum.
👉Boynumun sol ön tarafında çekilme gibi garip bir his var ve sanki boynum kafamı taşımakta zorlanıyor.(Göğsüme kadar uzanan his)
👉Üst dişlerde ve damakta içerden batma hissi oluyor.
👉Eklemlerden daha önce olmayan bariz sürekli ses geliyor.
-Boyunda,Bacakta ve kolda hareketle sanki kablo sıkışmış veya kopmuş gibi oluyor ve biryere çarptığımızdaki gibi uyuşuyor.
Bu semptomlarla doktorlaea gittim.
Detaylı Kan sonuçlarım normal çıktı.L1-2 kronik kompresyon Fraktürü ve %25 yükseklik kaybı l4-5,l5-S1 fıtık,milimetrik siringohidromyeli,kifoz ve lordoz düzleşmesi çıktı.
Fakat doktor bu bulgular bu semptomlarla alakasız dedi.
Benzer problemler yaşayan ve sonuç alan Arkadaşlar varsa veya yorum yapabilecek olan.

Üst Alt