Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tarafıma ait olan vergi indirim hakkını çalışan eşim de kullanabilir mi? [Soru]

ergün1

Üye
Konular
109
Reaksiyonlar
0
selamlar,
ben ssk lı birisi olarak vergi indirim hakkını kullanıyorum. emekli sandığına bağlı olarak çalışan eşim bundan yararlanabilir mi?
vergi indirim hakkı ile emeklilik müracatında bulunmam buna bir engel teşkil eder mi?

saygılarımla

Hayır.Eşiniz yararlanamaz.Vergi İndirim hakkından sadece siz yararlanabilirsiniz.Vergi İndirimi aldığınız için emeklilik için başvuruda bulunabilirsiniz.

cevap için teşekkür ederim.
ben 30.10.2008 tarihi itibari ile emeklilik için müracat ettim.gelişmeleri sizlerle paylaşırım.

kamudamı çalıştın özeldemi? nerden emekli oluyosun? kaç yıl üzerinden emekli oluyosun? ne kadar maaş ve ikramiye aldığınıda daha sonra paylaşırsan seviniriz

Hayırlı olsun arkadaşım, darısı diğer tüm arkadaşların başına :D

ssk dan emekli olucam .işverenden herhangi bir talebim olmayacak.buna sebeb olarak geçirdiğim trafik kazası sonucu(iş kazası) yaklaşık 3.5 yıl istirahatli kalmam esnasında bana sahip çıkması.
ayrıca şu an almaya devam ettiğim sürekli iş göremez gelirimde mevcuttur.
ssk başlangıcım 1990.
ssk ödenmiş primim 3897 gün .
bağkur ödenmiş primim 1246 gün.
doğum tarihi 1967

Üst Alt