Türkiye'nin tek ilinin İstanbul olduğunu düşünüyorum. Her ne olursa veya olacaksa İstanbul da oluyor. Niye başka illerde İstanbul a göre hiçbir faaliyette bulunulmuyor. Sadece 9 milyon olan engelli insanlar İstanbul damı var. İstanbul harici illerde yaşayan arkadaşlar benim bu düşüncem hakkında neler düşünüyorsunuz acaba. Medyadan duyduğumuz gördüğümüz haberlerin hepside İstanbul dan. Tamam nüfusu kalabalık olan bir ilimiz, bunu kabul ediyorum. Birkaç örnek vermek itiyorum.
1- Neymiş İstanbul da yollar engellilere göre değilmiş, Öteki illerimizde engellilere göre.
2- Neymiş İstanbul da konut açığı varmış, Öteki illerimizde konut açığı yok.
3- İstanbul da şehri içi hatlar engellilere ücretsizmiş, Öteki illerimizde engelliler zengin kesimden oluştuğu için ücretli. (Ama burası çok az iller için geçerli değil)
Ben sadece engellilere faydalı olacak her şeyin önce İstanbul da başladığını düşünüyorum. Daha doğrusu hep İstanbul da başlıyor.
Bir işe başlanıldı ise, diğer illerimize de eşit bir şekilde davranılması görüşündeyim. Bilmem konum anlaşılabil dimi.
EN GÜZEL GÜNLER HEPİMİZİN OLSUN…
1- Neymiş İstanbul da yollar engellilere göre değilmiş, Öteki illerimizde engellilere göre.
2- Neymiş İstanbul da konut açığı varmış, Öteki illerimizde konut açığı yok.
3- İstanbul da şehri içi hatlar engellilere ücretsizmiş, Öteki illerimizde engelliler zengin kesimden oluştuğu için ücretli. (Ama burası çok az iller için geçerli değil)
Ben sadece engellilere faydalı olacak her şeyin önce İstanbul da başladığını düşünüyorum. Daha doğrusu hep İstanbul da başlıyor.
Bir işe başlanıldı ise, diğer illerimize de eşit bir şekilde davranılması görüşündeyim. Bilmem konum anlaşılabil dimi.
EN GÜZEL GÜNLER HEPİMİZİN OLSUN…