Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tatil yapılacak düz ayak plajı olan, bize uygun yer var mı?
5 yıldır antalya lara plajlarıne gıdıyoruz.kum plajları cok severım. plajda sısme tekerleklı tekerleklı sandalye var hepsınde.tekerleklı sandalye kullananlarda gelıyor. o sandalyelerle bagımsız olarak tekerleklı sandalyesınden ona gecıp cok guzel yuzen engellılerı gordum.
5 yıldır antalya lara plajlarıne gıdıyoruz.kum plajları cok severım. plajda sısme tekerleklı tekerleklı sandalye var hepsınde.tekerleklı sandalye kullananlarda gelıyor. o sandalyelerle bagımsız olarak tekerleklı sandalyesınden ona gecıp cok guzel yuzen engellılerı gordum.
[FONT=sans-serif]Geçen hafta bu otelde kaldım her yer ıslak kaygan. Ama zaten para ödemişim gittim otele tekerlekli sandalye istedim bana kiraya veriyoruz dediler [/FONT] [FONT=sans-serif]otelin tekerlekli sandalyeleri var tutmuşlar bi hastanenin ismini yapıştırmışlar güya doktordan isteyin diyorlar onlar da kiraya veriyoruz diyorlar[/FONT]