Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen şunun çıktısını al o diyenlere göster aç telefonun kamerasını da al kayıta sonra sorun çıkarırlarsa yaz bimere koy youtube a paylaş sosyal paylaşım sitelerinde
madde H) E[FONT=Lucida Sans Unicode]ngelliler (Engel oranı %40 ve daha fazla olan engellinin kendisi, %50 ve üzeri olup Ağır engelli raporu bulunanların kendisi ve beraberindeki bir refakatçisi)[/FONT]
hocam normal vagondan alinca ucretsiz ama ben akullu arabamla binmem gerekli onun icinde yemekli vagona koymuslar akullu araba yerini bu seferde yemek yemek zorunlu 15 tl cikiyo aradim mecbur verceksiniz dyo refakatlime baska vagonda aliyorum gene sorun yok ama yemekli vagonda benle beraber giderse 15 tl de ona bde donusu var
bi dene bakalım inşallah sonuç alırsın şartları zorlamak lazım dile getirmekte fayda var sonuçta normal vagonda yer olsa sıkıntı olmayacak... ite kaka ilerliyoruz inşallah sorunları görür düzeltirler sistemi
madde H) Engelliler (Engel oranı %40 ve daha fazla olan engellinin kendisi, %60 ve üzeri olup Ağır engelli raporu bulunanların kendisi ve beraberindeki bir refakatçisi) %60.....