Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek elle ayakkabı bağlama yöntemi

Aynı metodu ben de denemiştim. Sonra çok basit bir metod keşfettim. Bağcıksız ayakkabı kullanmak :)

selamunaleykum merhaba kardeş ama her istediğin ayakkabının modelini bağsız bulamıyorsun :)

Tek elle yapmak yine kolayda...Kollar kısa olunca çok eğilmen gerekiyor,çatlıyorsun o zamanda ..En iyisi bağcıksız ayakkabı, benim içinde.

arkadaşlar linki açılmıyor yeni bi link gönderebilir misiniz bende bağcıksız kullanıyordum ama bağcıklı kullanmak istiyorum tek elle zor oluyor bağlaması

Güzel bi paylasim olabilir tabi ama, bagciksiz ayakkabilari tercih etmek daha mantıklı degil mi ya :)

SGB

Bağcıksız da bir tercih tabiki ama model çok kısıtlı maalesef bağcıksız da. Çoğu zaman gönlüne göre bulunmuyor bağcıksız

Üst Alt