Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek kitap ve modüler set arasındaki fark nedir?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba.Tek kitap ve moduler set arasındaki fark nedir? İçerik olarak moduler set daha mı zengindir yoksa tek farkı birisinde dersler ayrı ayrı kitaplarda diğerinde ise tüm sadece tek bir kitapta olması mı?

Soru sayıları daha fazla oluyor.

Örneğin LYS matematik kitabını almak istediğinizde diyelim ki 2000 soru felan barındıyorsa, modüler sistem aldığınızda genelde konular ayrı ayrı kitap halinde oluyor. Limit, Türev, İntegral gibi hemen hemen her kitap 250- 300 soru falan barındırabiliyor.

Lakin modüler set fiyatları biraz daha yüksek olabiliyor.

Her ikisi de iyidir. Hepsi bir arada olan tek kitap, bir konuyu çok uzatmadan direkt o sınavın (kpss, ekpss, lys gibi.) belirlediği konuların, yönetimce belirlenen kısımları en anlaşılır, önemli yerlerini anlatır. Set ise, işi garantiye almak için ne var yok anlatır. Ben ise ilk önce setten çalışıp kitapları bitirdim, daha sonra hepsi bir arada tek kitaplar alıp bitirdim. Böyle daha verimli oluyor. Tek kitaplarda konudan hemen sonra sorular sorması çok verimli. Kitaplar bitikten sonra ise hiçbir konuya çalışmadım. Hep deneme testleri ve soru kitapçıkları aldım. Bilemediğim soruların konularını tek ve modüler kitaplardan tekrar çalıştım.

Üst Alt